Header Ads

Will Osprey nemet mondott a WWE-re

A New Japan Pro Wrestling egyre jobban érezheti magát, hiszen mostanra képes megtartani a legnagyobb sztárjait és a rajongótáboruk is egyre nagyobb.

Will Osprey a New Japan egyik legnagyobb sztárja ráadásul hamarosan a világbajnok Kazuchika Okadával is megküzdhet, mint a szervezet junior világbajnoka. Az angol birkózó Chris Jerichonak adott interjút a Talk is Jerichoban. Habár gyerekként arról álmodott, hogy ringbe lép a WrestleManián nem biztos, hogy képes lenne végig vinni azt a naptárat.

Azok a srácok Karácsonykor és Új Évkor is birkóznak, ami engem megölne. A Karácsony számomra a családot jelenti és imádok a családommal lenni. Nem gondolnám, hogy megtudnám csinálni.

Állítása szerint meglett volna a lehetősége arra, hogy a WWE-hez szerződjön, hiszen egy gyors tárgyalást folytatott a szervezettel.

Volt egy telefon hívásom tőlük, amelyben a szerződésem iránt érdeklődtek. Nagyra becsülöm de nagyon boldog vagyok itt és imádok ennek a részese lenni.

1 megjegyzés:

  1. Én személy szerint örülök, hogy a birkózóknak a New Japan előretörésével több választási lehetősége van, és nem csak a WWE darálója vagy a csóró indység között dönthetnek.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.