Header Ads

Út a WrestleManiára - 2. rész: Úton az Elimination Chamber felé

A mai nap folyamán kerül sor a 2018-as Elimination Chamber gálára.

Az Úton a WrestleManiára második részében az Elimination Chamber felvezetését vizsgáljuk meg, így értelem szerűen csak RAW rosteréről írunk. Ezen a gálán két darab Chamber meccs lesz, mivel a lányok is ringbe lépnek majd a struktúrában. A pay-per-view a nevadai Paradiseból jelentkezik ezúttal.

Tag Team Divízió
Ezen a rendezvényen két tag team mérkőzés lesz, amelyből a Club és a Miztourage összecsapása a Kick-Offon lesz. A tag team bajnoki címeket Cesaro és Sheamus egy érdekes páros ellen Titus O'Neil és Apollo Crews duója ellen lép majd ringbe, mivel nincsenek hiteles kihívóik.

Nők
Az Elimination Chamber mérkőzés a részükről a RAW Női Bajnoki Címért fog zajlani, ahol Alexa Bliss Sasha Banks, Bayley, Sonya Deville, Mandy Rose és Mickie James ellen. Pletykák szerint Alexa címet fog védeni, míg Bayley heel turnt vehet Sasha Banksen, akik majd össze is csapnak egymással a WrestleManián. A bajnok a Royal Rumble győztes Asukával fog majd megküzdeni a WrestleManián, de ha Nia Jax legyőzi ma a japán ellenfelét, akkor ő is bekerül a Mánia a címmérkőzésbe. A gálán Ronda Rousey is aláírja majd a szerződését a RAW-val, állítólag ő Stephanie McMahonnel fog viszályba kerülni.

(Fotó: WWE)
Férfi Chamber
A mérkőzés győztese megküzdhet majd az Universal Bajnoki Címért Brock Lesnar ellen a WrestleMania 34-en. A történelem során először rendeznek majd egy hét emberes EC meccset, amelyben Roman Reigns, John Cena, Seth Rollins, The Miz, Finn Bálor, Elias és Braun Strowman fog összecsapni egymással. A mérkőzés fő esélyese Roman Reigns, hiszen már egy éve a Brock Lesnar elleni visszavágóját tervezgetik. Azonban sosem tudni, hogy mikor írnak felül egy-egy kőbe vésett tervet, így John Cena is esélyes, habár neki továbbra is a The Undertaker elleni meccset tervezik, amely felvezetését ma este kezdhetik el vagy legkésőbbi a holnapi RAW adáson. Ha a Deadman nem elérhető, akkor Cena számára Elias a B terv. A hétfő esti gauntlet meccsen Seth Rollins pinnelni tudta John Cenát és Roman Reignst is, így újra hiteles kihívóvá vált, meg ugye neki is lenne még rendezetlen ügye Brock Lesnarral.

A meccsben szereplő Braun Strowman csak nagyon kivételes esetekben szenved el tust és ez most sem lenne szerencsés, kivéve ha Reigns teszi meg. Egyes pletykák szerint őt Kane venné ki a meccsből, hogy folytassák a viszályukat, azonban így Triple H WM ellenfele lenne kérdéses. A mérkőzésben még ott van az Interkontinentális bajnok The Miz és a Club vezére Finn Bálor is, állítólag a WrestleManián ők fognak egymással megküzdeni az IC övért.

Emellett még ne feledkezzünk meg Bray Wyatt és "Woken" Matt Hardy összecsapásáról sem, akik viszálya ezen az estén végleg véget érhet.

Mivel ez a cikk bőven felért egy beharangozóval, ezúttal ITT tesszük közzé az Elimination Chamber linkjeit az élő streamhez.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.