Header Ads

Triple H átvette a 205 Live irányítását!

Már múlthéten elkezdődtek az átalakítások a 205 Live Brandnél.

Először egy General Menedzsert kapott a műsor Drake Maverick személyében, majd bejelentettek egy tornát a Cirkálósúlyú Bajnoki Címért. A show ezentúl jobban fog fókuszálni az in-ring akcióra.

A PWInsider információ szerint a változásokra azért került sor, mert Vince McMahon lemondott az adás irányításáról és átadta azt Triple H-nek, aki vissza szeretné hozni a Cruiserweight Classic hangulatát, amely tényleg a ringbeli akcióra fektetett hangsúlyt.

A cégen belül úgy ítélték meg, hogy itt nem működik az a formátum, miszerint a történetekre fókuszálnak, eredetileg nem is ez volt a terv, de Vince McMahon a brand elindítása előtt meggondolta magát. Triple H hatalom átvételére két hete került sor, így már nem csak az NXT-t irányítja. A 205 Live producere Adam Pearce, míg a főíró Jonathan Baeckstrom lett.

A műsorban még lehetnek változások, hiszen elképzelhető, hogy a jövőben az NXT-hez hasonlóan egy kisebb helyre költöztetik azt, mint a Full Sail University, ez esetben áttérhetnek az előre felvett formátumra is, de akkor nevet változtathatnak, hiszen az a Live szóval már nem lenne összeegyeztethető. Az adást jelenleg kedd este lehet nézni élőben a WWE Networkön, közvetlenül a SmackDown Live után.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.