Header Ads

Már a WWE is beszámolt László Árpád próbájáról!

A tegnapi nap folyamán már beszámoltunk, arról miszerint László Árpád részt vesz egy WWE tryouton.
(Fotó: HCW)
Erre az eseményre ezen a héten kerül sor a Performance Centerben Orlandoban három nap leforgása alatt. Számunkra a legnagyobb hír az, hogy másik 36 birkózó mellett a korábbi HCW Bajnok László Árpád is megmérettetheti magát. A hírről a WWE weboldalán is beszámoltak:

Fogarasi László egy független birkózó Magyarországról, aki 195 cm és 110 kiló továbbá alapító tagja volt Magyarország első pankrációs szervezetének, mielőtt Amerikába érkezett volna edzeni. Továbbá amatőr jégkorongozó volt és tagja volt az ország floorball válogatottjának is.

A név ne tévesszen meg senkit, csupán a WWE ilyen esetekben a próbán résztvevő személyek polgári neveit használja, kivéve akkor, ha egy már a művésznevén elhíresült sportolóról van szó. Mi még annyival egészítenénk ki a cég által közzétett információt, hogy László Árpád 30 esztendős és korábban 329 napig birtokolta a HCW Nehézsúlyú Bajnoki Címét.

Mondanunk sem kell, hogy sikeres "felvételi" esetén az adott birkózók bekerülnek a Performance Center képzésébe, ahonnan a legjobbak idővel az NXT-ben találhatják magukat. Még egyszer sok sikert kívánunk Lászlónak!

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.