Header Ads

Korábbi Impact Wrestling birkózót szerződtetett a WWE

Amanpreet Singh, az Impact Wrestling-nél Mahabali Shera néven ismertté vált birkózó, leszerződött a WWE-hez, és kezdte meg a felkészülést a Performance Centerben. 
Fotó: WWE
Az indiai származású Singh tavaly került ki az Impact Wrestling rosteréből, a nyári indiai turnét követően. A Mumbai-ba látogató szervezet, különös hangsúlyt fektetett az akkor még Mahabali Shera nevet használó előadóra, olyannyira, hogy a Sony SIX Invitational in Mumbai tornát meg is nyerették vele. Shera az indiai fellépést követően azonban már nem volt látható a következő TV adások felvételein. Mahabali Shera november 13-án került ki az Impact rosteréből, de a távozását a cég hivatalosan azonban nem jelentette be. Amanpreet Singh karrierje most egy új korszakba lépett, ugyanis aláírt a WWE-hez. 
Singh az alábbit nyilatkozta új céljairól:
Az Egyesült Államokba jöttem azzal az álommal, hogy egy nap, büszke lesz rám a hazám. Szerencsésnek tartom magam, hogy pozitív példát mutathatok az országom fiataljai számára, és ez akár az életükre is befolyással lehet. Ehhez nem hiszem, hogy jobb platformot tudok találni, mint a WWE. 

A korábban indiai testépítő versenyeken induló birkózó következő állomása az NXT-lesz, és minden bizonnyal a cégnek komoly tervei vannak vele, mivel a WWE nagy piacként tekint Indiára.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.