Header Ads

Kinek az ötlete volt a Gauntlet mérkőzés?

Az eheti Monday Night RAW főattrakciója a Gauntlet mérkőzés volt.
Rollins a lehető legjobban jött ki ebből a meccsből - (Fotó: WWE)
A mérkőzésből az a Seth Rollins jött ki legjobban, aki ezen a mérkőzésen tusba fogta Roman Reignst és John Cenát is, továbbá 65 percig szerepelt az összecsapásban, mígnem Elias kiejtette. Ezzel az egésszel egy későbbi Seth Rollins kontra Roman Reigns viszálynak is megágyaztak. A meccs azt is megmutatta, hogy a rajongókat egy meccs jobban érdekel, mint a tömérdek beszéd.

Kérdés persze, hogy ki állt elő a Gauntlet mérkőzéssel? Gyakran az ötletek az írók fejéből pattan ki, de ezt most nem más találta ki, mint a WWE elnöke Vince McMahon. Természetesen csináltak már gauntlet mérkőzéseket a múltban, de egyik sem érte el a két órás határt, főleg nem úgy, hogy egy előadó végig birkózza a teljes első órát.

Egyébként McMahon ezen ötlete sokakat meglepett a cég berkein belül, hiszen ő jobban preferálja az adások elindítását egy-egy történettel, mintsem egy mérkőzéssel. Remélhetőleg Vince McMahon ezek után több in-ring akcióval örvendezteti majd a nagyérdeműt a három óra hosszúságú RAW alkalmával. Talán nem látunk majd változásokat ezen a téren, de azért próbálkozásokra még számíthatunk.

A meccs bő összefoglalóját itt nézheted végig:

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.