Header Ads

Kik szerepelnek majd a két Elimination Chamber meccsben?

Az Elimination Chamber gála lesz a RAW számára az utolsó, hogy lerendezzék a dolgokat a WrestleMania előtt.
A tavalyi borító - (Fotó: WWE)
Azt már tudjuk, hogy idén két Elimination Chamber meccs kerül majd megrendezésre, egy férfi és egy női, már azt is tudjuk, hogy a férfi meccsben Elias, John Cena és Braun Strowman biztosan ott lesznek majd. A meccs végső győztese megküzdhet majd Brock Lesnarral az Universal Bajnoki Címert a WrestleMania 34-en New Orleansban.

A Wrestling Observer értesülései szerint Seth Rollins és Roman Reigns is bekerül majd a mérkőzésbe, amely egy tökéletes lehetőség lesz a Big Dog számára, hogy megnyerje az első számú kihívói jogot, amelyről már a tavalyi WrestleMania óta beszélnek.

A meccs hatodik szereplője Jason Jordan lehet, de ez még nem kőbevésett Jordan nyakproblémái miatt. Korábban hát problémákról lehetett hallani, de az Observer információi szerint egy nyaki problémával küzd a birkózó.

A női Elimination Chamberben Alexa Bliss kényszerül majd megvédeni a RAW Női Bajnoki Címet, és az ellenfelei várhatóan Nia Jax, Bayley, Sasha Banks, Mandy Rose és Sonya Deville lesznek, ezt egy Las Vegas-i hirdetésből szűrték le. A bajnokra majd Asuka vár a WrestleManián, aki megnyerte a történelem első női Royal Rumble-ét.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.