Header Ads

Jinder Mahal beszélt a WWE Bajnoki Cím elvesztéséről

Annak idején nagy port kavart Jinder Mahal WWE Bajnoki regnálása.
Egy ellentmondásos bajnok - (Fotó: WWE)
A Sam Roberts Podcast vendégeként Jinder Mahal beszélt a WWE Bajnoki Cím AJ Styles ellen történő elvesztéséről, illetve arról, hogy jelenleg a United States Bajnoki Cím közelébe került.

Amikor a Survivor Series előtt elvesztettem AJ Styles ellen a WWE Bajnoki Címet egyáltalán nem aggódtam. Sok ember azt mondta ez csalódást keltő volt, mert megkaptam a pusht, erre én azt mondtam, hogy nem kaptam, hanem én csináltam a pusht. 100 százalékig hiszek abban, hogy minden szupersztár saját maga irányítja a sorsát. Igen elvesztettem a címet, de AJ Styles-szal szemben vesztettem el, a legnagyobb birkózó ellen, akivel valaha is ringbe léptem. Ez egy király kiruccanás volt, visszatértem és kaptam egy ölelést Vince McMahontől.
Annak idején szinte mindig Darren Younggal birkóztam a Superstarson vagy a Main Eventen, nem voltam minden héten a Rawn vagy a SmackDownon. Most a US Cím közelében vagyok, ez nem a lefokozásom. Még mindig a SmackDownon vagyok, továbbra is birkózom a Live Eventeken. Rajtam múlik, hogy megtartom-e az előadásomat ezen a szinten. Ha leesek a cardon az magam miatt lesz. Ha ezen a szinten maradok, akkor újra WWE Bajnok leszek. Határozottan hiszek ebben.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.