Header Ads

IMPACT! 2018. Február 22. - Összefoglaló

A csütörtök esti IMPACT! adásban kihívta a Cult of Lee a csapatbajnok LAX-et, újra akcióba lépett Brian Cage, Matt Sydal kockára tette Grand Champion címét Petey Williams ellen, Alberto El Patron és Moose megküzdöttek egymással Las Vegas-ban, Bobby Lashley összeállt Eddie Edwards-al, hogy bosszút álljanak az o.V.e-n, valamint EC3 megkapta a lehetőséget, hogy elhódíthassa Johnny Impact-től a kötelező kihívó jogot.

ec3-johnny IMPACT Results Feb. 22nd, 2018 Results IMPACT Wrestling Feb. 22nd

A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Az este két főszereplője, EC3 és Johnny Impact arénához való megérkezése után, egy rövid összefoglaló videóval indul az adás, a múlt heti epizód legfontosabb pillanatairól.

LAX(c) vs. Cult of Lee
A korábbi háromszoros X-Division bajnok Trevor Lee-ből és Caleb Konley-ből álló Cult of Lee formáció nehéz fába vágta a fejszéjét, mikor új célokat tűztek ki maguknak, mégpedig a csapatbajnoki cím megszerezését. Lee és Konley a tisztelet semmi jelét nem mutatva az aktuális csapatbajnokok iránt, végig kiparodizálták Santana-t és Ortiz-t, akiket ez látszólag fel is dühítette, mert rögtön nekiestek a kihívóiknak. Miután mind a négyen visszatértek a ringbe, és hivatalosan is elkezdődött a mérkőzés, egyik csapattag sem tudta megállni, hogy ne avatkozzon közbe mikor társa épp bajba került. Végül ebből a kavarodásból Lee és barátja jöttek ki győztesen, akik így megkapták a győzelmükért a címmérkőzést, a két hét múlva megrendezésre kerülő Crossroads adáson.

Brian Cage vs. Hunter Law
Brian Cage a múlt heti nagyon rövid, de annál lényegre törőbb mérkőzése után, most a második meccsén sem okozott meglepetést. Az látszik, hogy a cég folyamatosan szeretné felépíteni a visszatérő birkózójukat, aki kezdetben szándékosan könnyű ellenfeleket kap magának, ezzel is demonstrálva elképesztő erejét. Az eheti ellenfelét, Hunter Law-ot szintén alig pár perc alatt legyőzte, esélyt sem adva neki.

A szünetben Eddie Edwards és Bobby Lashley beszélgetnek az öltözőben, ahol Eddie elmondja, hogy nem kell egymást kedvelniük, hogy az este folyamán legyőzzék az ellenfelüket.

Matt Sydal(c) vs. Petey Williams - Grand Championship Match
A kihívó Petey Williams a hazai közönség szeretetét élvezhette a meccs alatt, ugyanis ezt a címmérkőzést, a kanadai Destiny World Wrestling szervezetnél rendezték meg. Matt és Petey összecsapása alatt többször is szóba hozták a kommentátorok, Josh és Sonjay, hogy a bajnok milyen változásokon ment keresztül az elmúlt pár hétben, ami részben egy spirituális segítőnek köszönhető, akinek kilétéről még mindig nem tudunk semmit. A két birkózó végig kiélezett küzdelmet vívott egymással, Matt már használta volna a szokásos lezáró mozdulatát a Shooting Star Press-t, de Petey még időben kapcsolt, és ki tudott térni előle. Majd a Canadian Destroyer-el válaszolt volna Sydal-nek, de az fordítani tudott a helyzeten, és két vállra fektette a kihívót, amiből Williams már nem tudott kijönni. Matt Sydal a győzelme után felolvasott egy levelet a közönségnek, majd kijelentette, hogy két hét múlva megküzd az X-Division bajnoki címért Taiji Ishimori-val.

A backstage-ben Jimmy Jacobs Kongo Kong-al felszólítja, Joseph Park-ot, hogy jöjjön elő Abyss énjével.
Jimmy és Kong megérkeznek a ringbe. A magát hercegnőnek hívó Jimmy mikrofont ragad, és elmondja, hogy őt mindenki rossz embernek tartja, de ő jó ember, és csak azt akarja, hogy a szörny Abyss megküzdjön az ő szörnyével, Kongo Kong-al. Ekkor megjelenik Park nagymamája Jenny. Jacobs örül neki, hogy a nagymama legalább vette a fáradságot, és elé mert állni, ha már az unokája erre nem volt képes. A tiszteletlen Jimmy-t pofon vágja Jenny, amit Kong nem néz jó szemmel, de mielőtt hozzáérne, megérkezik Joseph Park. Az ügyvéd köszönetet mond a nagyinak a Hálaadásra készített finom ételekért. Jimmy személyesen is kéri Park-ot, hogy jöjjön elő Abyss énjével, de Joseph megígérte a családjának, hogy többé nem használja a szörny karakterét. Ekkor Kongo Kong megtámadja Park-ot, és Jimmy szól a nagymamának, hogy ennél rosszabb is fog történni, ha nem kapja meg Abyss-t.

Matt Sydal telefonon beszél a spirituális segítőjével, akinek elmondja, hogy megkapta a levelét, és két hét múlva meg fog küzdeni Taiji Ishimori-val az X-Division bajnoki övért.

Alberto El Patron vs. Moose - No DQ Match
Impact Wrestling fényképe.Alberto El Patron a korábbi Grand bajnokot, Moose-t okolja azért, hogy nem tudta megszerezni a No.1 Contender címet a négy emberes mérkőzésükön. A felek elutaztak a Las Vegas-i Future Stars of Wrestling szervezethez, és egy No Disqualification mérkőzéstípusban küzdöttek meg egymással. El Patron és Moose kihasználta a No DQ meccs szabályait, és be is vetettek mindent a győzelem megszerzéséért. Moose még egy szemetessel is megpróbálta megállítani a volt világbajnokot, de az egy mélyütés, és egy DDT után, a Double Foot Stomp befejező mozdulatával legyőzte ellenfelét.

Láthatunk gy rövid összefoglaló videót Rosemary és Hania eddigi történetéről, majd Mckenzie interjúvolja meg az este egyik főszereplőjét, EC3-t. Carter elmondja a lánynak, hogy meg fogja szerezni Johnny Impact-től a kötelező kihívó jogot, és a Crossroads-on szembenéz Austin Aries-el.

Bobby Lashley & Eddie Edwards vs. o.V.e 
Bobby Lashley és Eddie Edwards a közös cég érdekében félretették a múltbéli nézeteltéréseiket. Kiválóan együtt tudtak dolgozni egymással, amire szükségük is volt, mert nem csak a Christ testvérekkel kellett megküzdeniük, még a ring mellett álló Sami Callihan-el is meggyűlt a bajuk, aki folyton közbeavatkozott a mérkőzésbe. Ezt Lashley végül megunta, és kiosztott neki egy hatalmas Spear-t, így Eddie be tudott vinni egy Boston Knee Party-t Jake-nek, amivel meg is nyerte ezt a meccset. Jövő héten Eddie Edwards ellenfele Sami Callihan lesz.

Eli Drake egy rövid videóban elmondja, hogy nyitva fogja tartani a szemét, és kivár a lehetőségre, hogy újra megküzdhessen Austin Aries-el, mert ő egy teljesen más szinten van mint Aries, és állítása szerint az új bajnok uralkodása nem fog sokáig tartani.

EC3 vs. Johnny Impact - Number One Contenders Match
Ethan Carter régi barátja, Tyrus kíséretében érkezik a ringbe, Johnny a már jól ismert bevonulása után, most is meglepte egyik rajongóját a napszemüvegével. Carter jelezte Tyrus felé, hogy ezt ne hagyja annyiban, aki el is vette a lánytól a szemüveget, és miután felpróbálta, összetörte azt. A múlthéten visszatérő óriás többször is próbált segíteni Ethan-nek, mikor a bíró nem figyelt oda, aki mindent megpróbált, hogy újra a világbajnoki cím közelébe kerüljön. Johnny-t azonban még egy tökéletesen kivitelezett Super TK3-vel sem tudta kikopogtatni. Válaszként Johnny megpróbálkozott volna egy Starship Pain mozdulattal, de Tyrus megakadályozta ebben, amiért a bíró még mindig nem küldte el a ring mellől. Ekkor azonban váratlan fordulat történt, és az egy hete újra alakult csapat újra felbomlott, ugyanis Carter belekötött Tyrus-ba, aki miután fellökte, faképnél hagyta a korábbi világbajnokot. Johnny Impact másodjára már végre tudta hajtani a Starship Pain-t, amivel sikeresen megőrizte a kötelező kihívó jogát. A mérkőzést követően megérkezett a ringbe a világbajnok Austin Aries, és kezet fogott új kihívójával. Aries és Impact két hét múlva küzdenek meg a bajnoki övért, a Crossroads adásban. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók: ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.