Header Ads

IMPACT! 2018. Február 22. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban EC3 megkapja a lehetőséget, hogy elvegye Johnny Impact-től a kötelező kihívó jogot, Moose reagál Alberto El Patron támadására, Matt Sydal kockára teszi a Grand bajnoki címét Petey Williams ellen, Bobby Lashley összeáll Eddie Edwards-al az o.V.e ellen, a Cult of Lee megküzd a csapatbajnok LAX-el, Jimmy Jacobs megpróbálja előhívni Joseph Park-ból az Abyss énjét, valamint újra ringbe lép a múlt héten visszatérő Brian Cage.


Johnny Impact miután alul maradt a Genesis adásban megrendezett világbajnoki címért vívott Steel Cage mérkőzésben, Eli Drake és Alberto El Patron-al szemben, elindult a négy emberes mérkőzésen EC3, Alberto El Patron és Moose ellen, és megszerezte a kötelező kihívó jogot Austin Aries világbajnoki címére. Ezt Carter nem nézte jó szemmel, és Tyrus barátja segítségével, múlthéten legyőzte Johnny Impact és Matt Sydal párosát, ami után kért egy mérkőzést Johnny Impact-től, hogy elnyerje tőle, a No.1 Contender címet. Johnny elfogadta a kihívást, így ma este kiderül, ki hívhatja ki jövő héten a világbajnok Austin Aries-t.
Alberto El Patron még mindig nem tudta visszaszerezni a soha el nem vesztett világbajnoki övét, ezért mindent megtesz, hogy újra a szervezet élére kerüljön. A mexikói birkózó részt vett a négy emberes kötelező kihívó jogért vívott csatában, amit akár meg is nyerhetett volna, ha Moose meg nem akadályozza ebben. Ennek következményeként El Patron megtámadta a korábbi Grand bajnokot, amikor az épp interjút adott McKenzie Mitchell-nek. A felek ezen a héten ellátogatnak a Las Vegas-i Future Stars of Wrestling szervezethez, ahol újra szembenéznek egymással.
Matt Sydal személyisége óriásit változott azóta, hogy megszerezte EC3-től a Grand bajnoki övet. Gondolatai csakis a spiritualitás körül járnak, amiben egy mentor is a segítségére van, akiről azonban Sydal még senkinek sem beszélt. Matt most egy új kihívót kapott Petey Williams személyében, aki hazai közönség előtt, a kanadai Destiny World Wrestling szervezetnél próbálja meg elhódítani a Grand Champion címet.
A korábbi csapatbajnok o.V.e és Sami Callihan, miután lezártnak tekintették az LAX-el folytatott feudjukat, belekötöttek a négyszeres világbajnok Bobby Lashley-be. Ezt a Walking Armageddon nem tűrte szótlanul, és élete első Sami Callihan elleni meccsén legyőzte támadóját. Ezt azonban Dave és Jake nem nézte jó szemmel, és nekiestek Lashley-nek, akinek Eddie Edwards sietett a segítségére. Most a két korábbi világbajnok félre teszi a múltbéli ellentétüket, hogy egy csapatot alkotva legyőzzék az o.V.e-t.
A Trevor Lee és Caleb Conley alkotta Cult of Lee formáció legújabb terve, hogy elhódítsa a Tag Tem bajnoki öveket. Ezzel azonban csak egy probléma van, mégpedig hogy ezt az LAX birtokolja. Santana és Ortiz már számtalanszor bebizonyította, hogy a jelenlegi roster egyik legjobb párosa, elég csak visszaemlékezni az o.V.e elleni Barbed Wire Massace mérkőzésükre. Lee-nek és barátjának mindent meg kell tennie, hogy ha egy ilyen páros felett akarnak győzedelmeskedni.
Jimmy Jacobs megszállottja lett a nemrég kitalált tervének, miszerint előhozza Joseph Park elfojtott Abyss énjét. Az ügyvéd elmondta, hogy nem akarja többször használni a szörny karakterét, de Jimmy hajthatatlan, ő minden áron azt szeretné, ha Abyss megküzdene új üdvöskéjével, Kongo Kong-al. Múlt héten Jimmy és Kong meglátogatta az ügyvéd irodáját, ahol szétverték a berendezést, hogy talán majd ez felbőszíti annyira Park-ot, hogy újra elő jöjjön a szörny énje. Az este folyamán Jacobs újra feltétel elé állítja Joseph Park-ot.
Brian Cage a múlt csütörtöki IMPACT! adásban visszatért az Impact Zone-ba, és rögtön az első mérkőzésén megmutatta, hogy vele bizony nagyon is számolni kell a közeljövőben. Brian most újra akcióba lép, hogy egy lépéssel közelebb kerüljön a világbajnoki cím felé.
 
Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.