Header Ads

IMPACT! 2018. Február 15. - Összefoglaló

A csütörtök esti IMPACT! adásban Bobby Lashley válaszol Sami Callihan múlt heti támadására, megküzd egymással Rosemary és Hania, láthatunk egy csapatmérkőzést Johnny Impact&Matt Sydal valamint EC3 és egy még ismeretlen csapattárs között, debütál Brian Cage, Ishimori kockára teszi X-Division címét Fantasma ellen, és az este főmeccsén Eli Drake megpróbálja visszaszerezni világbajnoki övét Austin Aries-től.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Sami Callihan vs. Bobby Lashley
Nem akármilyen mérkőzéssel indul az adás, ugyanis Bobby Lashley és Sami Callihan még sosem küzdöttek meg egymással korábban. A múlt heti incidens után, számítani lehetett, hogy a felek nem fognak egymással játszadozni, Lashley rögtön le is rohanja Callihan-t, akiről azonban tudni lehet, hogy szintén nem szokta kímélni az ellenfelét. Sami-t elkísérték a Christ testvérek is, akik folyamatosan megpróbálták zavarni a korábbi négyszeres világbajnokot. Bobby először a ring mellett osztott ki egy óriási Spear-t ellenfelének, majd a másodikat már a kötelek között végrehajtva várta, hogy a bíró kiszámolja Callihan-t, ezt azonban Dave és Jake nem hagyta, és közbeavatkoztak a meccsbe, aminek így DQ lett a vége. A győztes Lashley-nek végül Eddie Edwards sietett a segítségére.

A szünetben McKenzie Mitchell interjút készít Eli Drake-el, és Chris Adonis-al. Drake elmondja, hogy most fog megküzdeni először Aries-el, és még mindig ő a világbajnok, őt senki sem tudja megállítani.
Az LAX a klubházukban beszélget, ahol Konnan felveti a témát, hogy Mexikóban is el kellene kezdeniük terjeszkedni.
A GWN Flashback of the week rovatában újra átélhetjük Laurel Van Ness és Braxton Sutter esküvőjét, amiből egy óriási balhé lett, és ami után Laurel felvette a megtört menyasszony énjét.
Allie megérkezik az épülethez, amikor is egy cetlit talál a bőröndjén, amin az áll, hogy a 22-es számú helységnél várja valaki.
Austin Aries beszél McKenzie-vel, és elmondja neki, hogy élt a lehetőséggel, megszerezte az övet Eli Drake-től, és ma este világbajnokként fogja elhagyni az arénát.
McKenzie következő riportalanya Moose, aki azonban sok mindent nem tud mondani a lánynak, mert megérkezik Alberto El Patron és megtámadja a korábbi Grand Champion-t.

Rosemary vs. Hania
Miután Hania indokolatlanul megtámadta Rosemary-t pár adással ezelőtt, a Demon Assassin ezt múlt héten viszonozta a nem rég debütáló Knockouts hölgynek. A két egymással nem szimpatizáló lány most egy mérkőzés keretein belül újra szembenézett egymással, amiből Rosemary jött ki nyertesen, de ezt Hania nem tűrte szótlanul, és megtámadta a győzelmét ünneplő lányt, azonban a második kör után is csalódottan kellett elhagynia az arénát.

A háttérben Johnny Impact és Matty Sydal beszélget egymással. Matt a spiritualitását próbálja átadni Johnny-nak, aki ezt elég viccesnek tartja.
EC3 bemutatja a mérkőzés előtt a csapattársát, aki a visszatérő Tyrus lesz.
Allie megtalálja a 22-es helységet, ahol egy doboz bonbon, egy üdvözlőlap és egy láda várja, amiből kiugrik Laurel Van Ness. Allie megtámadja Laurel-t, és a láda tetejét rácsukja a lányra.

EC3 & Tyrus vs. Johnny Impact & Matt Sydal
Tyrus, egy pár hónapos kihagyás után visszatért az Impact Wrestling-hez, és ez pont jókor jött EC3-nek aki előtte nem igazán tudott együtt dolgozni a csapattársaival. A rajongók örömmel fogadták az óriást, aki mindent meg is tett, hogy Carter-el közösen megnyerjék ezt a mérkőzést. EC3 ezért a győzelemért nem mellesleg jövő héten kihívhatja Johnny Impact-et egy meccsre, aminek a N.1 Contender cím lesz a tétje a világbajnoki övért.

Jimmy Jacobs és Kongo Kong ellátogatnak Joseph Park irodájához, és szétverik a berendezést, benne a falon lévő nagymamaképpel együtt, ezzel is jelezvén az ügyvéd felé, hogy várják, hogy elő jöjjön belőle az Abyss énje.

Brian Cage vs. John Cruz
Brian Cage visszatért az Impact Zone-ba, és rögtön az első mérkőzésén felhívta magára a figyelmet, hogy vele bizony nagyon vigyázni kell. Brian az ellenfelének esélyt sem adott, a ring egyik sarkából, a másikba dobálta John Cruz-t. Végül egy Piledriver-hez hasonló mozdulattal fejezte be, az amúgy sem túl hosszú mérkőzést.

Trevor Lee és Caleb Konley megpróbálja megkeresni az LAX-et, de nem járnak sikerrel. Az első helységbe ahova benyitnak, Fallah Bahh épp egy tálból cukrot falatoz, majd miután tovább mennek, meglátják a Mumbai Cat-s csapatot, és megtámadják őket, mert úgy gondolják, Santana és Ortiz ebbe a jelmezbe bújt el előlük.

Taiji Ishimori (c) vs. El Hijo del Fantasma - X-Division Championship Match
Egy végig kiélezett meccset vívott egymással az AAA szervezet Latin American Champion-ja El Hijo Del Fantasma, és az aktuális X-Division bajnok Taiji Ishimori, ahol a már megszokott látványos mozdulatokból most sem volt hiány. A két birkózó egymás után ugrált ki a kötelek közül, amit többször is újra ismételt a cég, annyira látványos volt. Végül Taiji Ishimori megőrizhette bajnoki címét, aki a 450 Splash befejező mozdulatával legyőzte Fantasma-t.

Austin Aries (c) vs. Eli Drake - Impact World Championship Match
Az este főmérkőzése címet méltán kapta ez a visszavágó, ugyanis a jelenlegi, és a korábbi világbajnok egy igazán jó meccsel kápráztatta el a rajongókat. Eli Drake-et elkísérte a ringhez barátja, Chris Adonis is, Aries pedig már négy szervezet bajnokaként érkezett a szorítóba. Eli többször is megpróbálta végrehajtani a Gravy Train mozdulatát Aries-en, de a bajnok mindig sikeresen kitért előle. A mérkőzés egyik pillanatában, mikor Adonis segíteni próbált Eli-nak, Aries a ringből kiugorva úgy meglöki Drake barátját, hogy az a kordonnak esve, majdnem megsebesít egy rajongót. Miután a világbajnok elnézést kér a nézőtől, Drake-el együtt visszatérnek a ringbe, és a Brainbuster mozdulatával lezárja a találkozót, így Eli Drake búcsút mondhat egy időre a bajnoki címnek, amit továbbra is Austin Aries birtokol.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.