Header Ads

IMPACT! 2018. Február 15. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Eli Drake megpróbálja visszaszerezni a világbajnoki címet Austin Aries-től, folytatódik a viszály Rosemary és Hania között, Ishimori kockára teszi az X-Division övét Fantasma ellen, láthatunk egy csapatmérkőzést Johnny Impact & Matt Sydal valamint EC3 és egy még titokzatos személy között, Bobby Lashley válaszol Sami Callihan múlt heti támadására, és hosszú szünet után visszatér a cég korábbi birkózója, Brian Cage is.

Austin Aries alig, hogy visszatért az Impact Wrestling-hez, rögtön félbeszakította Eli Drake és Chris Adonis győzelmi ünneplését. Austin kihívta Drake-et egy címmérkőzésre, és el is hódította a világbajnoki övet tőle. Austin Aries szabad ügynökként tért vissza a céghez, azzal a céllal, hogy minél több szervezetnél bajnoki címet szerezzen. Ez természetesen nem is tetszett a korábbi bajnok Eli Drake-nek, és szóvá is tette az épp sajtónak nyilatkozó Aries-nek. Most a felek egy visszavágó keretein belül újra megküzdenek egymással, a világbajnoki övért.

Ezen a héten egy nemzetek közti mérkőzésen fog eldőlni, ki lesz, vagy marad az X osztály élén. Az aktuális bajnok, a Pro Wrestling NOAH sztárja Taiji Ishimori, Trevor Lee legyőzésével bebizonyította, hogy alkalmas a feladatra. El Hijo Del Fantasma jelenleg az AAA szervezet Latin American Champion-ja, de szeretne bajnoki címet szerezni az Impact Wrestling-nél is. A két bajnok múlt héten egy csapatmérkőzésen már szembe nézett egymással, de most már tétje is lesz a küzdelmüknek, még pedig az X-Division Champion cím.

Miután Matt Sydal elhódította a Grand bajnoki címet EC3-től, Carter új célokat tűzött ki magának, mégpedig, hogy háromszoros világbajnok legyen az Impact Wrestling-nél. Ehhez múlt héten meg is tette az első lépést, és belépett a négy emberes N.1 Contender címért vívott mérkőzésbe, de ezt Johnny Impact szerezte meg, így Ethan bajnoki uralkodása még várat magára. Most a kötelező kihívó Johnny Impact, és a Grand Champion Matt Sydal közösen megküzdenek EC3-vel, de a korábbi világbajnoknak kell még találnia egy csapattársat maga mellé, akinek nem lesz könnyű dolga, ugyanis Carter-el nagyon nehéz együtt dolgozni, az egoista stílusa miatt. Vajon ki lesz az aki bevállal egy mérkőzést Ethan Carter csapattársaként?

Bobby Lashley pár hete lezárt egy hosszan tartó korszakot azzal, hogy hátat fordított az American Top Team vezetőjének, Dan Lambert-nek. Lashley ezt követően elvarrta a szálakat ami az ATT-hez kötötte azzal, hogy legyőzte a vezető új kedvencét, KM-et. A korábbi világbajnok az eset után elmondta, hogy nem szeretne elszakadni sem az MMA-től, sem a birkózástól, de konkrét célokat nem tűzött ki magának. Sami Callihan, és a Christ testvérek, az LAX elleni Barbed Wire Massacre mérkőzésük után nem kívánták tovább folytatni a harcot a csapatbajnokokkal, ezért valami újba vágták a fejszéjüket. Múlt héten kifigyelték, mikor Bobby Lashley megérkezett az arénához, és minden ok nélkül megtámadták a Walking Armageddont, amit videóra is rögzítettek. Lashley természetesen ezt nem hagyja szó nélkül, és az este folyamán válaszol Sami Callihan ellene irányított akciójára.

Hania alig, hogy megérkezett az Impact Wrestling-hez, rögtön megtámadta a szervezet egyik legjobb női birkózóját, Rosemary-t. A korábbi Knockouts Champion egy rövid ideig nem válaszolt támadójának, inkább megvárta az erre legalkalmasabb pillanatot. A válasz azonban megérkezett egy hete Rosemary-től, aki viszonozta az épp Amber Nova felett győzelmét ünneplő Hania támadását. Most a Demon Assassin és a Huntress összemérik tudásukat egy mérkőzés keretein belül.

Csütörtök este visszatér az Impact Zone-ba a cég korábbi birkózója, "The Machine" Brian Cage. Az elképesztő testi adottságokkal rendelkező pankrátor, miután elhagyta az Impact Wrestling-et, az Egyesült Államokban és Mexikóban ért el kézzel fogható sikereket, amire többen is felfigyeltek a birkózás világában. Cage debütálásáról megkérdezték Johnny Impact-et is, aki korábban már dolgozott együtt a birkózóval Mexikóban. Johnny elmondta, hogy Brian súlyos veszélyt jelent minden ellenfele számára akivel egy ringbe kerül, és nagyon vigyázni kell vele. Brian megérkezik, pusztít, majd hazatér, ha röviden jellemeznie kellene.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.