Header Ads

IMPACT! 2018 Február 08. - Összefoglaló

A csütörtök esti IMPACT! adásban láthatunk két csapat mérkőzést Matt Sydal&Taiji Ishimori és Fantasma&Rohit Raju, valamint Trevor Lee&Caleb Konley és Monroe&Trevor Read között, Laurel Van Ness kockára teszi a Knockouts Champion címét Kiera Hogan ellen, Hania megküzd Amber Nova-val, és az este főmérkőzésén Alberto El Patron, EC3, Johnny Impact és Moose összecsap a N.1 Contender címért.


A teljes adás első része itt, a második része itt tekinthető meg. Jó szórakozást hozzá!

Az adás a múlt héten visszatérő Austin Aries világbajnoki címszerzésének rövid összefoglaló videójával indul, majd az este négy főszereplőjének arénához való megérkezést nézhetjük meg. Jeremy Borash távozásával a cégnek egy új kommentátort kellett keresni Josh Mathews mellé, így Sonjay Dutt-ra esett a választás.

El Hijo del Fantasma & Rohit Raju vs. Matt Sydal & Taji Ishimori
Rohit Raju-t az Impact Wrestling közössége Hakim Zane-ként ismerhette meg, amikor is tavaly megnyerte a Global Forged tehetségkutatót. A meccs részvevői tisztelettel tekintenek az ellenfeleikre, és ezt egy kézfogással jelezték is egymásnak. Kiváló mérkőzést hoztak a srácok, látványos mozdulatokból most sem volt hiány, de erre számítani lehetett a high-flyer részlegtől. Ebből az összecsapásból az X-Dvivison és Grand Champion-ból álló csapat jött ki győztesen Matt Sydal-nek köszönhetően, aki egy tökéletes Shooting Star Press-t ugorva Rohit-ra, megnyerte a mérkőzést.

Austin Aries miután elhódította a világbajnoki övet Eli Drake-től, adott egy interjút a médiának, amiben elmondta, hogy tudta, hogy meg fogja nyeri a bajnoki címet, de arra még ő sem gondolt, hogy erre ilyen rövid idő alatt képes lesz. Az új bajnok a beszélgetés során még hozzá tette, nem kötött hosszú távú szerződést az Impact Wrestling-el, jelenleg szabad ügynökként dolgozik, és más szervezeteknél is szeretne bajnoki címeket szerezni. Az interjút a dühös Eli Drake és Chris Adonis szakította félbe, akik követelték Aries-től a visszavágót. Erre a jövő heti IMPACT adásban kerül sor.

Az eheti Flashback of the week rovatban újra megnézhetjük Austin Aries 2012-es Destination X PPV-n Bobby Roode ellen vívott mérkőzését. Aries az akkori X-Division bajnokként létrehozta a C opciót, ami annyit tesz, hogy az aktuális X-Division Champion minden évben a Destination X adáson kihívhatja a világbajnokot egy címmérkőzésre, de cserébe le kell tennie az X-Division bajnoki övet. Aries élt ezzel a lehetőséggel, és 286 nap után véget vetett Bobby Roode világbajnoki uralmának.

Trevor Lee & Caleb Konley vs. TECH (Monroe & Trevor Read)
A Cult of Lee tagjai már a bevonulásukkor is a múlt heti LAX elleni támadásukat hozták fel, ugyanis a csapat fejkendőit viselték magukon, és az általuk használt kézjegyeket is használták. A korábbi háromszoros X-Division bajnok Trevor Lee-t nem viseltem meg, hogy Taiji Ishimori megfosztotta a címétől, most barátjával a Tag Team részleg meghódítását tűzte ki céljául. Az első csapatmérkőzésüket tisztán meg is nyerik, az ünneplést azonban egy videóüzenet szakítja félbe. Az LAX a kivetítőn reagál a múlt heti támadásra, de a Konnan vezette csapat személyesen is találkozni fog a Cult of Lee-vel.

A backstage-ben Allie találkozik Kiera Hogan-el, és gratulál a múlt heti győzelméhez. Allie-nek hoz egy nagy rózsaszín borítékot egy futár, amire rá van írva hogy "Top Secret". A lány kibontja a borítékot, amiben egy üdvözlőlapon az áll, hogy "Találkozz velem a Valentin-nap után az Impact Zone-ban". Allie nem tudja kitől kaphatta ezt az üzenetet.
A színfalak mögött Moose a terveiről beszél McKenzie Mitchel-el.

Kiera Hogan vs. Laurel Van Ness(c) - Impact Knockouts Championship Match
Kiera múltheti debütálása nagyszerűen sikerült, rögtön legyőzte az aktuális női bajnok Laurel Van Ness-t. A sikert egy címmérkőzés koronázta meg, így az új Knockouts hölgy rögtön a második mérkőzésén már a bajnoki övért harcolhatott. Van Ness szokásához híven lenézően kezelte a kihívóját, és esélyt sem adva Kiera-nak végig uralta a mérkőzést. Laurel könnyedén megszerezte a győzelmet, és tartotta meg a Knockouts Champion címét. Ez azonban nem volt elég a bajnoknak, és még a meccs után meg is támadta a földön fekvő ellenfelét, akinek Allie sietett a segítségére.

Bobby Lashley megérkezik az autójával az épület parkolójába, amit valaki kamerával felvesz.
McKenzie interjút készít a N.1 Contender meccs másik résztvevőjével EC3-vel, aki háromszoros világbajnok akar lenni, és ehhez meg kell nyernie az esti mérkőzést.
Jimmy Jacobs és Kongo Kong a háttérben tartózkodnak, és Jimmy elmondja, hogy Abyss-nek ezen a héten kellett volna megjelennie, de ez nem történt meg. Nem szereti megismételni magát, de ha Joseph Park nem hozza elő magából az Abyss énjét, akkor kénytelen lesz kihúzni belőle.
Matt Sydal és Taiji Ishimori beszélnek a színfalak mögött, és Sydal bejelenti, hogy Fantasma lesz a következő kihívója Ishimori-nak jövő héten.
Bobby Lashley visszatér az autójához és az o.V.e megtámadja a korábbi bajnokot. Lashley-t beteszik a saját autójának csomagtartójába, és az esetet kamerára is veszik.

Hania vs. Amber Nova
Hania miután megérkezett az Impact Wrestling-hez, rögtön megtámadta Rosemary-t. A lány azóta nem válaszolt Hania támadására, így számítani lehetett rá, hogy ez előbb utóbb megtörténik. Amber a mérkőzés előtt kezet akart rázni Hania-val, de az elutasította ezt. Amber Nova fel tudta venni a lépést Hania-val, a mérkőzés egyik pillanatában még egy igazán látványos mozdulatot is mutatott a ring sarkában. Hania végül egy DDT-vel legyőzte Amber-t, de az ünneplésre nem került sor, ugyanis megérkezett a korábbi bajnok Rosemary, és viszonozta a győztesnek a múltkori támadását.

Moose vs. EC3 vs. Johnny Impact vs. Alberto El Patron - N.1 Contender Match for Impact World Championship
Az este főmérkőzésén a kötelező kihívó jog a tét. A nyertes kihívhatja a jövőheti Austin Aries vs. Eli Drake meccs győztesét a világbajnoki címért. A négy résztvevő között a kezdetektől fogva tapintani lehet a feszültséget, de Alberto és EC3 egy rövid ideig együtt tudnak dolgozni, azonban El Patron elárulja a korábbi kétszeres világbajnokot. A srácok a ringből hamar a közönség soraiban találják magukat, ahol Johnny Impact előbb egy mankóval támadja meg Alberto-t és Carter-t, majd erre El Patron viszonzásul egy szemetesbe dobja Johnny-t. Moose térde a mérkőzés közben megsérült, de elképesztő profizmusról adott tudomást, hogy még így is folytatta a meccset. A kötelező kihívó jogot végül Johnny Impact szerzi meg, akinek sikerül két vállra fektetnie Ethan Carter-t. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.