Header Ads

IMPACT! 2018. Február 08. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban az új világbajnok, Austin Aries elmondja a terveit a jövőre nézve, Alberto El Patron, Johnny Impact, EC3 és Moose megküzdenek a kötelező kihívó jogért, Laurel Van Ness kockára teszi a bajnoki övét Keira Hogan ellen, megtudhatjuk, hogy mit válaszol az LAX a múlt heti Cult of Lee támadására, és láthatunk egy meccset Hania és Amber Nova között.


A múlt heti IMPACT! adásban egy új számítás kezdődött a cég történetében, kezdve az új vezetőséggel, az új ringgel, de a több kisebb változás mellett talán a legnagyobb port Austin Aries visszatérése kavarta. Austin az épp magukat ünneplő Eli Drake és Chris Adonis buliját szakította félbe, és hívta ki egy címmérkőzésre az akkori Global Champion-t. Aries legyőzte a bajnokot, és vetett véget 146 nap óta tartó uralmának. Az új Impact World Champion ma este elmondja a terveit a jövőre nézve, de ehhez minden bizonnyal Eli Drake-nek is lesz még egy két szava.

Austin Aries alig, hogy elhódította Eli Drake bajnoki címét, máris új kihívóval kell szembenézzen. Ez pedig a cég négy top birkózója közül fog kikerülni, akik az este folyamán megküzdenek egymással a kötelező kihívó jogért. A négy férfi közül, talán Moose a legelszántabb, hogy megszerezze a N.1 Contender címet, és erre minden esélye is megvan miután egymást követő alkalommal győzte le Bobby Lashley-t, és Alberto El Patron-t. Rajta kívül még a két korábbi világbajnok, EC3 és Alberto, valamint Johnny Impact is azért küzd, hogy megküzdhessen az új bajnok, Austin Aries-el.

Az aktuális Tag Team Champion LAX egy hete visszatért az Impact Zone-ba, az o.V.e elleni elképesztő Barbed Wire Massacre mérkőzésük után. A felek megegyeztek egymással, hogy egy rövid időre félre teszik a konfliktusukat, amikor is Trevor Lee és Caleb Konley hátulról megtámadta Konnan csapatát. A korábbi X-Division Champion és barátja ezzel jelezvén, hogy új tervet ötlöttek ki, mégpedig, hogy elhódítsák Santana-tól és Ortiz-tól a csapatbajnoki címet. A Cult of Lee-nek nem lesz egyszerű dolga, ha a Tag Team divízió élére akar törni, ugyanis Konnan köztudottan nem szereti, ha valaki megpróbálja elvenni tőlük az öveket, és a vele járó hírnevet és pénzt.

Az új Knockouts hölgy, Keira Hogan rögtön a debütáló mérkőzésén legyőzte az aktuális női bajnok Laurel Van Ness-t. Ez részben Allie-nek is köszönhető, aki már csak a puszta jelenlétével is ki tudta zökkenteni Laurel-t. Keira a győzelmével kiérdemelte, hogy újra megküzdhet LVN-el, de most már a Knockouts Championship cím a tét.

Hania alig, hogy megérkezett az Impact Wrestling-hez, rögtön konfliktusba került a szervezet egyik legjobb birkózó nőjét, Rosemary-t. A Demon Assassin azóta nem reagált Hania támadására, így erre a találkozóra, akár Hania ma esti Amber Nova elleni mérkőzésén is sor kerülhet.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.