Header Ads

Gauntlet meccsel érkezik a hétfői RAW

A WWE ismét egy történelmi mérkőzést jelentett be ezúttal az Elimination Chamber gálára, mivel hat helyett heten lépnek a veszélyes struktúrába.
(Fotó: WWE)
A meccs résztvevői John Cena, Roman Reigns, Braun Strowman, The Miz, Finn Bálor, Seth Rollins és Elias lesznek. Hogy ne unatkozzanak, a hétfő esti Rawn egy Gauntlet meccsen csapnak majd össze.

De mi is az a Gauntlet meccs? A szabályok leginkább a Royal Rumblehöz hasonlíthatóak, hiszen ketten kezdik a mérkőzést és 90 másodperceként egy új pankrátor érkezik a mérkőzésbe. A meccsből kiesni csak a kötelek fölött lehet, de az utolsó kettő már normál szabályok között vívja a mérkőzést. A végső győzelmet tussal (pin) vagy feladással (submission) lehet megszerezni.

A Gauntlet meccs másik változata az, hogy szintúgy ketten kezdik a mérkőzést, de csak akkor érkezik új ember a ringbe, amint az egyik ellenfél kiesik tussal, feladással, diszkvalifikációval vagy kiszámolással. A szervezet többnyire a meccs ezen változatát szokta alkalmazni, így ez a valószínűbb holnap este is.

2 megjegyzés:

  1. What? A gauntlet meccs eddig az volt, hogy 2 pankrátor lenyom egy meccset, a végén a győztes marad és kapja a következő ellenfelet(normálisan pin-el v. submission-nel). Aztán újabb meccs, megint a győztes marad és jön a kövi, és így tovább, és így tovább.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez szokott lenni a WWE-ben a másikat, amit először írtunk inkább a TNA alkalmazta, a WWE egyelőre nem erősítette meg a mérkőzés szabályrendszerét, de valószínűleg az lesz, amit te írtál.

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.