Header Ads

Évekkel ezelőtt terveben volt a John Cena heel turn

John Cena a tényleges befutása óta egyszer sem volt heel, így sokan várták, hogy egy heel turn bekövetkezzen.
Érdekes látvány lehetett volna, egy heel Cena - (Fotó: WWE)
A "My Time Is Now" Éra lassan már 13 éve tart és Cena nem sokat változott ez idő alatt, viszont a világ legnépszerűbb pankrátorává, rekord világbajnokká és sokak szemében igazi példaképpé vált. Ezen dolgokat talán már nem lenne érdemes megbolygatni egy heel turnel, hiszen nála még nem következett be az, mint anno Hulk Hogannél, hogy leghűbb rajongói is ellene forduljanak a karaktere miatt.

2012-ben azonban valóban szóba került John Cena heel turnje, hiszen ez volt az első olyan időszaka, amikor a rajongótábor egy része ellenfordult, habár a "Cena sucks" kántálás és a kifütyülés már korábban is megjelent a lelátókon. Manapság ez már csak egy mém, így sokan csak heccből csatlakoznak a "gyűlölködő" fanokhoz. A hírt miszerint Cena rossz fiú lehetett volna a PWInsider szerkesztője Mike Johnson hozta el a múlt héten, bár erről a teóriáról már korábban is hallhattunk. A tervet végül az ajándéktárgyak miatt vetették el.

Azt nem tudom, hogy kivel került volna viszályba. Nem tudom, hogy a kreatív csapat valóban dolgozott-e ezen, de azt tudom, hogy Cena előjött az új bevonulásával. Megcsináltatta az új szerelését is, amit viselt volna. Ez körülbelül 2011 vagy 2012-ben lehetett. Szóval 6-7 évvel ezelőtt volt. Ez akkor volt, amikor elkezdte a K-Mart gyermek kampányt. Szóval, ha vissza keresed mikor volt a kampány, az lesz ez az időszak.

Azzal, hogy Roman Reigns lett a cég arca, szerintetek a WWE profitálhatna valamit John Cena heel turnjéből? 

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.