Header Ads

CM Punk vs Floyd Mayweather a UFC-ben?

Néhány nappal ezelőtt röppent fel a pletyka az internet MMA-ra szakosodott berkeiben, miszerint a UFC kilátásba helyezett egy esetleges Floy Mayweather vs CM Punk összecsapást.  Bár a szervezet többnyire próbál távol maradni az ún. freakshow meccsektől, melyekben nagy névértékkel rendelkező, de sportágban tapasztalatlan, vagy abból kiöregedett harcosok vesznek részt, egy ekkora lehetőséget valószínűleg nem fognak csak úgy elszalasztani. Az oldalon korábban már beszámoltunk róla, hogy Punk ismét próbára akarja tenni magát az oktagonban, Floyd Mayweather pedig a tavaly augusztusi, UFC bajnok Conor McGregor ellen vívott bokszmeccse után kezdett játszadozni a gondolattal, hogy ökölvívói karrierje után belekóstolna az MMA-ba is.

CM Punk jelenleg UFC-s szerződés alatt áll, és ahogy az debütálása után nyilvánvalóvá vált, csak olyan ellenféllel tudna valamennyire szórakoztató és nem teljesen egyoldalú meccset vívni, aki még nála is kevesebb tapasztalattal rendelkezik. 


Eredményhirdetés Punk debütáló meccse után - két év kemény edzés sem volt elég ahhoz, hogy le tudja győzni a nála jóval fiatalabb Mickey Gallt

Itt jön be a képbe Floyd Mayweather, aki ugyan minden idők egyik, ha nem a legnagyobb bokszolója, de MMA-ban még Punk-nál is kevésbé jártas és jóval kisebb termetű nála. További érv a párosítás mellett, hogy mindössze egy év korkülönbség van kettejük között, és hogy eddigi karrierjük során körülbelül azonos mennyiségű és mértékű sérülést szedtek össze. 


Az ütés, mely kifektette McGregort - Floyd sportágának királya volt, de az MMA számára teljesen új terep


Hivatalosan még semmi sincs megerősítve, ám a fogadóirodák azonnal haraptak, és jelenleg sokak számára meglepő módon Punk győzelmét favorizálják. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.