Header Ads

CM Punk visszatérne a pankráció világába?

Nem titok, hogy CM Punknak meghívója van a japán Bullet Clubba, amit bármikor igénybe vehetne.

CM Punk és a Bullet Club együtt nagyot alkothatna, de a korábbi birkózó egyelőre az MMA-s pályafutására koncentrál és készül második UFC-s mérkőzésére.

A New Japan Pro Wrestling ausztráliai turnéja után a Matt Jackson a Young Bucks egyike a Twitterén írt arról, hogy milyen nehéz is néhány napon belül három földrészt is megjárnia, amire CM Punk csak annyival válaszolt, hogy előbb fusson le egy maratont és csak utána beszéljen.

CM Punk jelenleg úgy eddz, mint egy ketrecharcos, de ezzel nyilván jó formában tartja magát ahhoz, hogy bármikor visszatérjen a pankrátorok ringjébe. Ha mondjuk júniusban összecsapna valakivel a UFC-nél, akkor már az ősszel birkózhatna akárhol.

Matt Jackson Punk hozzászólására csak annyival válaszolt, hogy akkor fussanak egyet szeptemberben, ami egyértelmű utalás az All In eseményére, amelyet a függetleneknél rendeznek majd. CM Punk szereplésével nagyobb figyelmet keríthetnének a rendezvénynek.

CM Punk erre a stílusosan válaszolt maradván a maratonok témájában. Punk elmondta, hogy októberben talán részt vesz majd egyen Chicagoban, de azt is hozzátette, hogy a Young Buck-szal is fut egy felet szeptemberben. Ez utóbbi mondata akármit jelenthet, bár az alatta lévő GIF igen félrevezető lehet, hiszen abból arra is következtethetünk, hogy csak viccel.

1 megjegyzés:

  1. Miért kell minden 2. hirnek erről a faszról szólnia? Fogadjátok el,lelépett és soha nem jön vissza.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.