Header Ads

Brock Lesnarnak eredetileg ott kellett volna lennie a RAW-n!

Az eheti RAW-n Roman Reigns talán életének legjobb promóját adta elő.
Aztán mégsem jött - (Fotó: WWE)
A promó témája az volt, hogy Brock Lesnar nem mutatkozott meg az adáson, annak ellenére, hogy hirdették, hiszen szembe kellett volna néznie a kihívójával. Roman azt is hozzátette, hogy tegnap az Elimination Chamber közelében volt az ellenfele, de Lesnar inkább a UFC elnökével Dana White-tal találkozott Las Vegasban. Szerinte az sem igazságos, hogy az Universal övet hetekre eltünteti, azok elől, akik minden héten birkóznak.

Dave Meltzer a legfrissebb Wrestling Observer Rádióban beszélt az esetről és elmondta, hogy a WWE az utolsó pillanatban eszközölt változtatásokat, így ezért nem szerepelt Brock Lesnar. Az Universal Bajnokot egyébként legközelebb majdcsak két hét múlva láthatjuk Milwaukeeban a Rawn. Meltzer azt is elmondta, hogy Roman Reigns ezen promója nem volt shoot, hanem előre eltervezték, tehát script volt.

A szerkesztő párhuzamot vetett a három évvel ezelőtti történésekre is, amikor Brock Lesnar szerződése ugyanígy lejáróban volt, ráadásul a WWE Nehézsúlyú Világbajnokaként. Akkor Brock egy tapinget (felvételt) ott hagyott és eltűnt, akkor Vince McMahon nagy nehezen rávette Lesnart arra, hogy szerepeljen a WrestleManián. Az esemény előtt aláírta az új három éves kontraktusát is.

2 megjegyzés:

  1. hát az a roman promo volt a legaljasabb húzás, mit a wwe elkövetett, ezek tényleg ennyire hülyének néznek minket, hogy bevesszük ezt a szart...szánalmas a wwe...

    VálaszTörlés
  2. Most már komolyan elegem van ebből az egészből és remélhetőleg nem csak nekem. Brock Lesnar semmilyen elismerést nem érdemel meg a WWE-ben. 2017-ben a legrosszabb meccekben ő volt benne, és egy totális idő pocsékolás valahányszor a ringbe lép. Nem vagyok Reigns fan, de 110%-ig egyetértek a promójával (még ha script is), mert az igazat mondta, és már tényleg elegem van abból, hogy a WWE mostanság olyan bajnokokat avatt, akik nem érdemlik meg (pl: Jinder Mahal), és így nem csoda, hogy pl. The Miz az arany korszakában van most, mert neki kell elvinnie az egész Raw-t a hátán.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.