Header Ads

Az Impact Wrestling vezetősége reagált EC3, Bobby Lashley és Jeremy Borash távozására

Az elmúlt hetek pankráció híre, az Impact Wrestling három legnagyobb nevének távozásától volt hangos. Most a cég vezetősége is elmondta véleményét a történtekkel kapcsolatban.
EC3 múlt héten debütált WWE NXT TakeOver adásán
Az Impact Wrestling vezetői Ed Nordholm, Scott D'Amore és Don Callis jelenleg az Egyesült Királyságban tartózkodnak. A Newsweek.com interjút készített a trióval, amiben többek között a a közelmúltbéli távozókról, a nem rég visszatérőkről, és a cég jövőjéről esett szó.

Jeremy Borash: 
"Jeremy Borash valóban elhagyja a céget, és a WWE-hez fog szerződni. Minden jót kívánunk neki a továbbiakban. Tehetséges srác, és mindig is a cég része volt. De van egy csomó tehetséges birkózónk, ez egy jó dolog, sok fiatal előadónak lehetőséget adunk, hogy fellépjenek." - mondta Nordholm a Newsweeknek.
"Ez a vállalat a kezdetektől fogva lehetőséget adott új embereknek. Mindig is szeretni fogjuk Jeremy-t. Emlékszem az egyik első közös munkámra vele, mikor felkért, hogy legyek a World Wrestling All-Stars producere. Azonban nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a csapatunknak vannak más kiváló szerkesztői is, akik nem kapják azt a közismertséget, mint JB. Ők is nagyszerű munkát végeznek, és készek arra, hogy fellendítsék a céget." - mondta D'Amore.

EC3:
"Az ő szerződése nem járt volna le a céggel. Eljött hozzánk, és őszintén beszélgettünk a karrierjéről.  Úgy döntöttünk, hogy leülünk, és kidolgozunk valamit, amivel lezárhatjuk az Impact-es időszakát. Nem néztem a WWE NXT TakeOver adását, de küldtem neki egy üzenetet, amiben az állt, hogy gratulálok, és ha bármiben a segítségedre lehetek a továbbiakban, tudod hol találsz." - mondta D'Amore.
"EC3 egy nagyon tehetséges fickó, de néha kell egy kis változás. Itt van nekünk Johnny Impact, nemrég pedig visszatért Brian Cage, és Austin Aries is."- mondta Don Callis.

Bobby Lashley:
"Bobby szabadon dönthet a jövőjével kapcsolatban, legyen szó birkózásról vagy akár a vegyes harcművészetekről. A legjobbakat kívánjuk neki. Ő egy nagyszerű tehetség, ostobaság lenne azt mondani, hogy nem akartuk őt megtartani. Bobby-nak vannak saját ambíciói a karrierjének folytatásával kapcsolatban." - mondta Ed Nordholm.
 
Bobby Lashley február 1-jétől szabadon igazolhat bárhova. Dave Meltzer a Wrestling Observer-től nemrég beszámolt róla, hogy Lashley tárgyalásokat folytatott a New Japan Pro Wrestling-el, de nem tudtak megegyezni egymással. A korábbi világbajnokhoz közel álló emberek benyomása az, hogy a Walking Armageddon a WWE-hez tart.
Jeremy Borash-t Triple H kereste meg, hogy szívesen alkalmazná a továbbiakban, így JB minden bizonnyal az NXT-hez fog szerződni. Arról még nincs pontos információ mi lesz az új munkája a volt Impact Wrestling kommentátornak. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.