Header Ads

A lehetséges tervek Seth Rollins-szal

Dave Meltzer a legújabb cikkében elmagyarázta, hogy miért bookolták ilyen erősen Seth Rollinst a gauntlet mérkőzés során.
Tavaly Triple H volt az ellenfele a WrestleManián - (Fotó: WWE)
A mérkőzésen Rollins legyőzte John Cenát és Roman Reignst is, akik ugyebár a cég legnagyobb aktív nevei, emellett 65 percet töltött a mérkőzésben. Seth Rollins WrestleManiával kapcsolatos terveit egyelőre nem tudjuk, mivel az eredeti ellenfele Jason Jordan megsérült. Az eheti mérkőzésből viszont következtethetünk a WrestleMania utáni tervekre.

A legvalószínűbb az lehet, hogy a WrestleMania után Roman Reigns heel turnt vesz és a face Seth Rollins-szal kerül szembe vagy maradnak a "könnyebbik úton" és Seth Rollins vesz heel turnt, hiszen köztudott, hogy Vince McMahon nem akar egy heel Roman Reignst. Ebből kifolyólag viszont több lehetséges heel ellenfele is lehetne Reignsnek, így Rollins csak huszadrangú lehetne a sorban. Azonban egy face vs. face összecsapást sem szabad kizárni. Természetesen ezek címmeccsek lennének, hiszen Roman Reigns lefogja győzni Brock Lesnart az Universal Bajnoki Címért.

Egyes pletykák azt is mondják, hogy Seth Rollins májusban a draft során átkerül a SmackDown Livera, így elkerülheti Roman Reignst.

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok! A Shield "dologról" lehet tudni valamit? Együtt maradnak a srácok?

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok! A Shield-es "dologgal" kapcsolatban lehet tudni valamit? Együtt maradnak a srácok?

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.