Header Ads

*SPOILER* Újabb két visszatérő az Impact Wrestling-nél!

Ezen a héten veszi fel a következő TV adások felvételeit az Impact Wrestling az Orlando-i Universal Studio-ban. A csütörtök esti eseményen a cég két korábbi birkózója is vissza tért az Impact Zone-ba.
Fotó: ImpactWrestling
Szerdán a korábbi világbajnok, Austin Aries visszatéréstől volt hangos a sajtó. Másnap a cég két korábbi sztárja is újra a roster tagja lett.

Brian Cage
Brian már 2012-2014 között már lépett fel a TNA-nél, de hírnevet inkább a független szervezeteknél végzett munkájával hívta fel a figyelmet, mekkora is tehetség valójában. A 130 kilós korábbi testépítő a Lucha Underground-nál még bajnoki címet is tudott szerezni, és erre az Impact vezetősége is felfigyelt. Már korábban felmerült a pletyka, hogy újra alkalmaznák a volt birkózójukat, ami most meg is történt. Brian Cage a csütörtök esti adások felvételein debütált a a cégnél.
Tyrus
Tyrus miután Jeff Jarrett távozott a cégtől, ő is hátat fordított a munka adójának, mondván nem olyan fordulatot vett a karaktere, amilyet szeretett volna. Tyrus karakterével valóban nem tudtak igazán mit kezdeni, az EC3-vel való közös munka után. A WWE-ben Brodus Clay-ként ismert előadó a tegnapi TV adások felvételein azonban visszatért az Impact Wrestling-hez, EC3 csapattársaként.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.