Header Ads

*SPOILER* Hatalmas visszatérő az Impact Wrestling-nél!

A tegnapi nap folyamán rögzítette az Impact Wrestling az utolsó TV adásait, az április 22-ei Redemption PPV előtt, ami nem várt meglepetéssel zárult. Az adásban két nagyobb név is visszatért az Impact Zone-ba.

Fotó: ImpactWrestling
Scott Steiner a tavalyi Slammiversary gálára már egyszer visszatért az Impact Wrestling-hez hosszas kihagyás után. Akkor Josh Mathews csapattársaként, egy elképesztően szórakoztató mérkőzést vívtak JB és Joseph Park párosa ellen. Steiner a PPV után már nem tért vissza a kötelek közé, most azonban váratlanul újra megjelent az Impact Zone-ban. A Big Poppa Pump ott lesz a soron következő Redemption PPV-n is, és Eli Drake-el közösen megküzd az aktuális Tag Team bajnok LAX csapatával.
Az este folyamán egy másik ismert név is visszatért a korábbi munkáltatójához, a hardcore legenda Tommy Dreamer. Dreamer szintén elvállalta a fellépést a Redemption PPV-re, ő Moose-zal és Eddie Edwards-szal, az o.V.e és Sami Callihan alkotta csapattal fog megküzdeni egy igazi House of Hardcore típusú mérkőzésen. 


Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.