Header Ads

Samoa Joe megsérült!

A pankrátor talpsérülést szenvedett, melynek következtében a Mixed Match Challenge-ből is kikerült.


Joe a ma hajnali RAW-n szenvedett el sérülést, amelyet a WWE orvosa, Dr. Chris Amann talpszalag-szakadásként azonosított, bár a végső diagnózis felállításához MRI-vizsgálat szükségeltetik. A sérült testrész, azaz a talpi fascia a talp sarokcsonttól a lábujjig húzódó kötőszövetek alkotta vastag szalag, ami a terhelésnek ellenállva megtartja a talpboltozat ívét, és feszesen tartja a talpat járás vagy futás közben. A sérülés gyógyulási ideje súlyosságától függően néhány héttől három hónapig terjed, így ha Joe-nak szerencséje van, nem kell kihagynia a WrestleManiát. Dr. Amann elmondása szerint egy ideig mankóval kell járnia, és vérplazma-injekciókkal próbálják felgyorsítani a gyógyulását.

Bár a közönség szavazatai alapján ő lett volna Bayley partnere a WWE új websorozatában, a vegyes páros mérkőzésekre építő Mixed Match Challenge-ban, a sérülése miatt kiesett a versenyből, és a szavazáson másodikként befutó Elias került a helyére.

Joe-hoz kapcsolódó hír, hogy szerepet kapott az animált Transformers sorozatban, ahol Predakinget fogja szinkronizálni, egy olyan stáb tagjaként, amiben például a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill is részt vesz.


 

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.