Header Ads

Royal Rumble 2018 - Beharangozó és linkek

Már csak órák kérdése és elérkezünk a 31. Royal Rumble pay-per-viewhoz.
(Fotó: WWE)
A történelem során harmadjára rendeznek majd Royal Rumble-t a Pennsylvania állambeli Philadelphiában, de csak második alkalommal a Wers Fargo Centerben. Legutóbb 2015-ben jártak itt ezzel a gálával és akkor Roman Reigns nyerte meg a Rumble-t, volt az első, aki képes volt erre az Új Generációból, de azóta csak veteránok nyertek, előbb Triple H, majd tavaly Randy Orton. Ez az esemény egyben történelmi is lesz, hiszen először rendeznek majd női Royal Rumble-t, így idén két harminc emberes mérkőzést is láthatunk. Lássuk idén mi vár ránk.

Kick Off Show - kezdés: 23 órakor
Itt nézhető: WWE YouTube

United States Bajnoki Címmérkőzés: Bobby Roode (c.) vs. ?
(Fotó: WWE)
Ez a meccs egy Open Challenge lesz tehát bárki válaszolhat majd Roode kihívására. Bobby egy torna során lett az új "Országos Bajnok", miután Dolph Ziggler lemondta az övet azzal, hogy a ring közepén hagyta. Kérdés, hogy ki lesz a kihívó a neveket lehetne sorolni Jinder Mahaltól egészen Baron Corbinig, de a legvalószínűbb, hogy Dolph Ziggler ma éjszaka visszatér.
Tipp: Dolp Ziggler

Luke Gallows és Karl Anderson vs. The Revival
Miután a Hétfő Esti RAW 25. Évfordulóján a Club a D-Generation X-szel együtt összeakadt a Revivalrel, szinte borítékolható volt a két aktív csapat összecsapása.
Tipp: Anderson és Gallows

Kalisto, Lince Dorado és Gran Metalik vs. TJP,  Jack Gallagher és Drew Gulak
Olyan sincs, hogy ne legyen egy Cirkálósúlyú meccs a Kick-Offon és mivel jelenleg Enzo Amore kirúgása miatt nincs bajnok, így ezúttal egy 6 emberes tag team mérkőzéssel kárpótolnak bennünket.
Tipp: TJP,  Jack Gallagher és Drew Gulak

Royal Rumble - kezdés: 01 órakor
Itt nézhető: WWE Network, WatchWrestling

30-woman Royal Rumble meccs
(Fotó: WWE)
Tehát ma éjszaka történelmet írnak a lányok, akik közül minden egyes aktív roster tag mérkőzésben lesz leszámítva a két bajnokot Alexa Blisst és Charlotte Flairt. Ők már biztosan meccsben lesznek: Naomi, Asuka, Ruby Riott, Natalya, Sasha Banks, Bayley, Mandy Rose, Sonya Deville, Carmella, Tamina, Lana, Liv Morgan, Sarah Logan, Mickie James, Nia Jax, Becky Lynch, Alicia Fox, Dana Brooke. Ez azonban még nem 30 csak 18 név és ha az összes NXT-s lány is ringbe lépne sem lennének elegen, így biztosan számíthatunk majd korábbi "dívák" visszatérésére. Szabályok egyszerűek: a kötelek fölött lehet kiesni, aki utoljára marad az kihívhatja brandjének női bajnokát a WrestleManián.
Tipp: Asuka

WWE SmackDown Tag Team Bajnoki Cím 2-out-of-3-falls mérkőzés: The Usos (c) vs. Chad Gable and Shelton Benjamin
(Fotó: WWE)
Már régóta zajlik a csapatok között ez a viszály, amit végleg lerendeznének egy hosszabb mérkőzésen, amelyen nem elég két tust elérni, így a győzelemhez két tust kell megszerezni az egyik félnek.
Tipp: The Usos

RAW Tag Team Bajnoki Címmérkőzés: Seth Rollins és Jason Jordan (c.) vs. Cesaro és Sheamus
(Fotó: WWE)
Lassan vissza sem lehet követni, hogy mióta tart ez a viszály, ami még a Shield és a The Bar között kezdődött el. Időközben azonban Roman Reigns újra egyéni karrierjére kezdett el koncentrálni, míg Dean Ambrose sajnálatosan megsérült. Rollins új partnere végül Kurt Angle fia Jason Jordan lett, akivel sikerült visszaszereznie az elvesztett tag team öveket. A hírek szerint azonban Jordan nem 100 százalékos, így Rollinsnak még nehezebb dolga lesz távol tartania Sheamust és Cesarot az övektől.
Tipp: Cesaro és Sheamus

WWE Bajnoki Cím Handicap mérkőzés: AJ Styles (c.) vs. Kevin Owens és Sami Zayn
(Fotó: WWE)
Eddig még soha nem hallottunk olyat, hogy valaki társ világbajnok legyen valakivel, de erre készül a "Kami" néven becézett Owens, Zayn páros, akik egyben a "Yep mozgalom" vezérei is. AJ Stylesnak tehát egyszerre két emberrel kell majd felvennie a harcot, így nem lesz könnyű dolga. Azonban egy jó ideje tudjuk, hogy Owens a barátságait is képes feláldozni a sikerért, így nyilván Sami-t is csak kiszeretné használni azért, hogy újra világbajnok lehessen.
Tipp: AJ Styles

WWE Universal Bajnoki Cím Triple Threat mérkőzés: Brock Lesnar (c.) vs. Kane vs. Braun Strowman
(Fotó: WWE)
A gigászi összecsapás, másképp nem is lehetne hivatkozni erre az összecsapásra. Ahol ők hárman összejönnek ott garantált a pusztítás, így már előre félthetjük a Royal Rumble díszletét és az egész járműparkot, amit Strowman előszeretettel leamortizál. Brock Lesnar veszte az lehet, hogy nem muszáj őt érnie a tusnak, hiszen bárki egy triple threat meccsről van szó, így a bajnok akkor is elvesztheti a címet, ha a másik két személy fejezi be a meccset. Bárhogyan is nézzük a veterán Kane a meccs leggyengébb láncszem, amely Lesnar malmára hajthatja a vizet, de ehhez lesz jó néhány szava Braun Strowmannek is.
Tipp: Brock Lesnar

30-men Royal Rumble meccs
(Fotó: WWE)
Az este fénypontja a mindig nagy meglepetéseket tartogató férfi Royal Rumble meccs lesz, ahová eddig szintúgy 18 embert jelentettek be: Elias, Randy Orton, Shinsuke Nakamura, John Cena, Finn Bálor, Baron Corbin, Matt Hardy, Bray Wyatt, Rusev, Aiden English, Apollo Crews, Titus O'Neil, The Miz, Tye Dillinger, Big E, Kofi Kingston, Xavier Woods, Roman Reigns. Tehát 12 hely kiadó még, így idén jó pár meglepetés szereplőre számíthatunk majd. Ha SmackDown szupersztár nyer, az a WWE Bajnokot hívhatja ki, míg ha Raw birkózó, akkor az Universal Bajnokot a WrestleManián.
Tipp: Shinsuke Nakamura

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.