Header Ads

RENDKÍVÜLI HÍR! Paige karrierje véget ért!

Egy héttel ezelőtt, úgy hihettük, hogy Paige egy úgymond stingert szenvedett el és hamarosan visszatérhet a ringbe.
(Fotó: WWE)
Azonban sajnálatosan nem ez a helyzet áll fent és a PWInsider jelentette, hogy Paige ringbeli karrierje véget ért. A szituációról úgy beszélnek, mint anno Edge esetében. Paigenek ezen a héten elmondták, hogy nem fogják engedni számára a ringbeli visszatérést. Úgy hiszik erről az eheti RAW színfalai mögött értesült.

Az angol lány még a múlt hónapban sérült meg egy Uniondale-i Live Eventen, miután egy rúgást kapott a hátára Sasha Bankssztől. Az esetből jól látszott, hogy Paige nem volt felkészülve a bumpra, így azonnal összeesett. A bíró rögtön leállította a küzdelmet, így Paiget a ringben ápolhatták, majd hátra kísérték.


A WWE természetesen azonnal levette őt az összes műsoráról, hiszen nagyon vigyáznak a birkózók egészségére, különösen ha nyak és fejsérülésről van szó. Később ugyan bejelentették őt is a női Royal Rumble-re, azonban nem fogják engedni számára a visszatérést, tehát úgy járt mint Daniel Bryan vagy Edge.

Sajnálatos ezt hallani, hiszen úgy tűnt végre rendeződött az élete a nyaksérülése és a folyamatos botrányai, és az Alberto Del Riós kapcsolata után. A barátok és a családtagok is azt mondták, hogy Paige boldogabb azóta, hogy szakított párjával és újra a WWE-ben szerepelhet, ám úgy tűnik az igazi szerelmét a pankrációt már nagyon fiatalon mindössze 25 évesen elvesztette. Szerkesztőségünk a legjobbakat kívánja neki a jövőben!

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.