Header Ads

Növényi Norbert visszatér a ringbe Makai Renátó ellen!

A legendás olimpiai bajnok birkózó először a Véres November gálán jelent meg a HCW ringjében 2017 novemberében.
Szemtől szemben az Áttörésen (Fotó: Sziszik Dániel Photography)
Akkor azzal a céllal jelent meg, hogy a szervezettel közösen beavassák az édesapját a Fehér Angyalt a HCW Hall of Famejébe, aki korábban pankrátorként bejárta Európát az 50-es években. A már 60 esztendős Növényi úgy döntött, hogy az apja nyomdokaiba lép és elfogadja a 31 éves Makai Renátó kihívását, aki a ketrecharcról váltott pankrációra. A ketrecharc Növényi Norbertnek sem idegen, hiszen korábban MMA-ban 51 éves korában vált világbajnokká, de ezt kick-boxban is elérte.

A birkózó legenda elmondta, hogy kora ellenére nem fél a sérüléstől és ezzel az összecsapással szeretne végleg elbúcsúzni a nagy közönségtől, akik már 45 esztendeje követhetik az ő sportpályafutását. A HCW később bejelentette, hogy hivatalos szerződéskötésre kerül majd sor március 4-én a Vendetta gálán. A két birkózó meccsére a HCW második legnagyobb gáláján a Dicsőség Napján kerül majd sor májusban.

A héten Hajdú Péter vendégül látta Növényit a műsorában, azonban megjelent váratlanul Makai Renátó is, így szóváltásba keveredtek.


(Fotó: Markovics Gábor)

 Téged néztelek ki, és le is foglak győzni
- indított Makai

Mit nézel rám, húzzál arrébb, vagy szerelmes vagy belém, kisgyerek?  Itt, ahol semmi nem történhet, könnyen keménykedsz, de nem úgy fognak rád számolni, hogy 1,2,3, hanem hogy január, február, március…
-válaszolt Növényi

Nem kell nekünk ring, itt is lerendezhetjük!
- volt Renátó válasza

Erre a két ember összeverekedett egymással a stúdióban, amelyet hamarosan a televízióban is láthatunk.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.