Header Ads

Mi lelte The Undertakert? Mi lesz vele a továbbiakban?

Aki figyelmesen kísérte az eheti RAW adást és tisztában van az elmúlt évtizedek történéseivel, az jó pár furcsaságot fellelhetett The Undertaker visszatérését illetően.
(Fotó: WWE)
Először is kezdjük azzal, hogy teljesen megváltozott az öltözéke, amely nem furcsa, hiszen ezt korábban is használta már, de ha párhuzamot vonunk a WrestleMania 33 eseményeivel, akkor annyira nem is meglepő. A Deadman azon a gálán miután kikapott Roman Reignstől otthagyta a ringben a kesztyűit, a kabátját és a kalapját, amelyek közül most egyik sem volt rajta. Úgy tűnik tehát, hogy jelképesen nem visszavonult, hanem csak korszakot váltott.

Nyilván lehetne mondani, hogy hova váltott már megint korszakot 52 évesen? Inkább mondjuk azt, hogy finomított, de elnézve őt most jobb formában van, mint az elmúlt 8 évben bármikor. Az, hogy ez minek is köszönhető azt nem lehet pontosan tudni, hiszen a hírek szerint nem volt csípőműtétje, viszont rengeteget edzhetett. Ahogy láthattuk a haját is tovább növesztette, ami nem lenne így, ha nem tervezne még valamit a ringben.
(Fotó: WWE)
A másik furcsaság, hogy olyan volt, mintha Undertaker egy időutazáson ment volna át, hiszen úgy beszélt, mintha 1998-ban járnánk. A promójából teljesen kimaradtak az elmúlt 20 év eseményei és csak az akkori nagy ellenfeleiről, Stone Coldról, Mick Foleyről és Kaneről emlékezett meg, utóbbival később is viszálykodott, de az akkori pályafutására utalt. Ezt a Ministry of Darkness szerkót is azokban az években viselte először, illetve akkor még nem történt meg a karrierjét majdnem derékba törő sérülése sem.

Kérdés persze, hogy mit tartogat számára a jövő? A beszédét akár egy búcsúnak is lehetne értelmezni a hangleejtések miatt, de szó sincs erről, főleg annak tudatában, hogy ha valóban befejezné, idén ő került volna be a Hall of Famebe. Minden bizonnyal arról van szó, hogy egy érdemi búcsúra készül a WrestleMania 34-en, egy méltó ellenfél John Cena ellen. Hm, vagy esetleg a jelenleg fővonalon szereplő féltestvér Kane ellen búcsúzik?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.