Header Ads

Megvan az oka annak, hogy Rey Mysterio miért nem tér vissza full-timeban

Rey Mysterio Royal Rumble szereplése sajnos csak egyszeri alkalom volt, de láthattuk rajta, hogy jobban mozgott, mint pár évvel korábban.
619 - (Fotó: WWE)
Azonban ne várja azt senki tőle, hogy teljes időben visszatér, mivel erről még tavaly decemberben nyilatkozott az ESPN-nek.

Nem gondolnám, hogy visszamennék teljes időben. Arra nincs mód. Nem tudok visszatérni ahhoz a menetrendhez. Ezt megérthetnék ők is. Ez volt a fő oka annak, hogy távoztam. Azt akartam, hogy legyen egy kis szabadidőm. Még mindig keményen dolgozok a függetleneknél, de én irányítom a naptáram. Van hogy három napot kell szerepelnem, pénteken, szombaton és vasárnap, majd hétfőn már haza megyek és a következő hétvégén nem kell dolgoznom. Az egy olyan lelkiállapotot ad nekem, amiről neked lehet fogalmad sincs.

Ez mellett még fia Dominik pankrátor karrierjére is koncentrálni szeretne, továbbá nem szívesen kockáztatná testi épségét 43 évesen. Talán a WWE nyitott lesz arra, hogy egy könnyített naptárat ajánljon Rey Mysterionak, hiszen az elmúlt években ezt több idősebb birkózóval is megtették. Shawn Michaels az utolsó éveiben már jóval kevesebbet birkózott, a jelenlegiek közül pedig Randy Orton szerződésében szerepel az, hogy néhány hétvégén nem kell ringbe lépnie, ha él ezzel a kéréssel.

Mysterionak még számos lehetősége van, például az Impact Wrestling is hívja őt, de reméljük, hogy nem utoljára láttuk őt a WWE-ben.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.