Header Ads

Jeremy Borash távozik az Impact Wrestling-től és a WWE-hez szerződik!

A mai nap folyamán egy nem várt hírrel szembesülhettek az Impact Wrestling rajongói, miszerint a cég kommentátora, Jeremy Borash távozik a pozíciójából, és a WWE-hez szerződék.
Jeremy Borash a kezdetektől az Impact Wrestling roster-ét erősítette
A PWInsider számolt be arról, miszerint Jeremy Borash elhagyja a jelenlegi munkáltatóját, hogy a WWE-hez szerződjön. Az Impact Wrestling megerősítette a hírt a PWInsider szerkesztőjének, hogy Borash valóban értesítette a szervezetet, hogy távozni szeretne. Borash a múlt hétvégén ott tartózkodott Philadelphia-ban, de azt állította, hogy csak néhány barátját látogatta meg. Ezen kitérője előtt, még csütörtök este elvégezte a kötelességét, az Impact Wrestling House Of Hardcore gáláján csütörtökön, ami minden bizonnyal az utolsó kommentátori munkája volt a céggel. JB 2002 óta erősítette az Impact roster-ét, ez idő alatt kommentátorként, és a háttérben végzett munkájáért vált a rajongók kedvencévé. Ezen felül rendezői munkákat is végzett, ezek közül a legjelentősebb a Broken Hardy történetek, és a Final Deletion, amihez szintén az ő neve fűződik. Jeremy Borash óriási űrt hagy maga után az Impact-nél, és ezek után felmerül a kérdés, hogy ki lesz Josh Mathews társa a kommentátor asztalnál.   

A hírek szerint az NXT-hez fog csatlakozni, de a szerepe még nem ismert, hiszen a sárga brandnek már van egy kommentátora. Az is benne van a pakliban, hogy ez mellett Matt Hardy "Woken" karakterének segít majd.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.