Header Ads

*IMPACT SPOILER* - EC3 a WWE kapujában!

Szombat reggel Chris Adonis azaz Chris Masters távozott az Impact Wrestlingtől, de az esti felvételeken egy másik sztár is elköszönt.
Hamarosan egy újabb nagy névvel bővülhet az NXT - (Fotó: WWE)
Az Impact felvételein, amelyeken egyébként a szervezet visszatért a négyszögletű ringre rendeztek egy Feast or Fired briefcase meccset, amely amolyan TNA specialistás. A négy táskából háromban egy lehetőség van valamelyik férfi címet megszerezni, míg a negyedikben egy rózsaszín cédula, amely megszerzőjének a történet szerint vagy valójában távoznia kell a szervezettől. Jelen esetben a kétszeres világbajnok Ethan Carter III. valóban távozik az Impact Wrestlingtől és elbúcsúzott.


Nem titok, hogy EC3 szerződése a nyáron lejárt volna és mivel az Anthem béreket csökkent várható volt, hogy az egyik nagy nevük távozik. A szervezet vezetőségének a célja, hogy különböző estékre szerződtessen birkózókat ezáltal elvágva őket a nagy pénztől, amit egy állandó szerződés jelentene. Így már nem meglepő Chris Masters távozása sem, hiszen adott esetben több pénzt lehet keresni a független szereplésekkel, mint egy nagyobb Impact vagy egy kisebb WWE szerződéssel. Ugyan Ethan Carter szerződése még nem járt le, az Anthem megadta neki a korai távozás lehetőségét. Ugyanezen a felvételen EC3-t legyőzte a visszatérő Tyrus.

A hírek szerint a WWE nyitott EC3 szerződtetésére, de azt ne várja senki, hogy a Royal Rumble gálán tér vissza, hiszen biztosan szerepelt a kontraktusában egy no-compete, amely bizonyos időre tiltja a más szervezetnél való televíziós szereplést, pláne úgy, hogy a most felvett Impact epizódok majd csak februárban kerülnek adásba. A WWE az NXT-ben számolna Ethannel, aki időközben megszerezheti saját karakterének jogait, hiszen az Impact megengedte a távozó birkózóinak azt, hogy máshol is használhassák karaktereiket, ezért lehet Matt Hardy újra "Broken" a WWE-ben.

A cég másik nagy távozója Bobby Lashely lehet!

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.