Header Ads

Hulk Hogan majdnem csatlakozott a Bullet Clubhoz!

Hulk Hogan nem hazudott néhány hónappal ezelőtt, amikor arról beszélt, hogy tagja szeretne lenni a Bullet Clubnak.
Visszatérhetett volna "Hollywood" Hogan - (Fotó: WWE)
A Wrestling Observer szerkesztője Dave Meltzer elmondta, hogy néhány hónappal ezelőtt Hulk Hogan valóban tárgyalásokat folytatott a New Japan Pro Wrestlingel egy esetleges Bullet Clubhoz  való csatlakozás okán. Hogan valószínűleg rájött arra, hogy sokkal több pénzt kereshetne, ha a Bullet Clubot vele is asszociálnák, hiszen rengeteg terméket adnak el. A legfontosabb szempont az lehetett a számára, hogy ezzel felkelthette volna a WWE figyelmét is.

A tárgyalások az anyagiakon buktak meg, mivel Hulk Hogan túl sokat kért, továbbá azt is állítják, hogy Hogan személyesen kapott telefonhívást a WWE elnökétől Vince McMahontól, aki így végül nemet mondott a Bullet Clubnak. Azt is beszélik, hogy Hogan csak azért fogott tárgyalásokba a japánokkal, hogy Vince McMahont arra a döntésre kényszerítse, hogy visszahozza őt.

Ezt a taktikát már korábban is alkalmazta a Hukster, sőt nem is egy alkalommal. 2001-ben Hogan nagy szerepet vállalt az XWF elindításában, de amikor megkapta McMahon ajánlatát kihátrált az egészből, amely következtében a szervezet hamarosan megszűnt. 2003-ban is megtette ezt, amikor Japánban egy szegmensben szerepelt Jeff Jarrett-tel a TNA kedvéért, de aztán megkapta a WrestleMania ajánlatát, így 2009-ig közelébe sem került a TNA-nek. Néhány évvel később megint megtette ezt, amikor egy Jimmy Harthoz köthető csoport saját pankrációs céget akart alapítani, de végül abból egy Hall of Fame beavatás lett és egy meccs Shawn Michaels, illetve Randy Orton ellen.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.