Header Ads

Hol nézhető pankráció a magyar televízióban?

Ezt a kérdést mostanában rendszeresen megkapjuk a Facebookon, így ideje tisztáznunk a szituációt.

 
A televízióban magyar nyelven jelenleg az Aréna 4 csatornán lehet Pankrációt nézni. Angol nyelven pedig a WWE hivatalos YouTube csatornáján megnézhető a RAW és a SmackDown is. Igaz ezek jelenleg pár perces klippek formánjában kerülnek feltöltésre.

Nos, mi a helyzet a pay-per-viewkal azaz a gálákkal? Ezeket az eseményeket a WWE Networkön lehet követni, amely azért előnyös, mert árfolyamtól függően 2000-3000 forint között mozog a havi előfizetés, hiszen ez fix 10 dollárt jelent az USA-ban. Azért is érdemes erre előfizetni, mert a PPV-k mellett rengeteg exkluzív tartalmat kapunk, ráadásul szinte végig nézhető az összes régi WWE adás és gála, de fent van szinte a WCW, az NWA és az ECW összes eseménye is.

De mégis mi van azokkal, akik mindent ingyen szeretnének? Nem kell elszomorodni, hiszen van ingyen stream a gálákról és a heti adásokról is, de nyilván itt nem olyan jó minőségű, mint a fentebb említett opciókon. Ha nem is élőben nézed, másnap ezek visszanézve elérhetőek. Ehhez a különböző WatchWrestling oldalakra vagy a BollyRulezra kell ellátogatni, ezeken nem csak WWE van, hanem AEW, Impact, NJPW és ROH is.

7 megjegyzés:

 1. melyik csatornán van a pankrácio?

  VálaszTörlés
 2. Only hol lehet nézni a pankrációt?
  Linket kérek szépen

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! A Ebben a lejátszási listában minden 2017-2019-es epizódot megtalálsz! (természetesen angolul): https://www.youtube.com/watch?v=OPzgsVHoUXA&list=PLqIVmFaHA8BpLqrME6UD_FGcQfIGW2Z2_

   Törlés
  2. Kőszönöm szépen de egy pár videót nem lehet nézni az ország-ban mert le van tiltva

   Törlés
 3. Halli a Galaxy 4 csatornán van pankráció,magyarúl!! :)

  VálaszTörlés
 4. Hol lehet nézni retró pankrációt magyarul?

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.