Header Ads

Ezért tűnt zavartnak The Undertaker hétfő este

A RAW 25. Évfordulójáról igen változóak a rajongók véleményei.
(Fotó: WWE)
Sok ember szerint teljesen leült az adás a Stone Cold-McMahon szegmens után, de lehetett olvasni pozitív véleményeket is. Az nap este a Manhattan Center közönsége volt a legkevésbé boldogabb, hiszen a főbb dolgok a Barclays Centerben voltak láthatóak.

A rajongók csalódtak The Undertaker szegmensében is, mert volt egy fajta várakozás egy bizonyos WrestleMania mérkőzéssel kapcsolatban. A promó közben észre lehetett venni, hogy The Undertaker kicsit zavarban volt beszéde közben. A Deadman promója teljesen összezavarta a rajongókat, de annyit tudhatunk, hogy nem egy búcsúbeszédet hallhattunk. The Undertaker ezzel az egésszel a tiszteletét szerette volna kifejezni azokkal szemben, akik részesei voltak a Rawnak az elmúlt 25 esztendőben. Azt tudni kell róla, hogy szinte soha sem tör karaktert, így muszáj volt így beszélnie, ami egy kicsit összezavarta a két kommentátort Jim Rosst és Jerry Lawlert is.

A Pro Wrestling Torch szerkesztője Wade Keller elmondta, hogy az egyik birkózó azt mondta neki, hogy Taker egy kicsit zavarba jött a kis nézőtér miatt, továbbá az "még egy meccset" kántálás is felbosszantotta.

A hírek szerint még mindig tervben The Undertaker és John Cena összecsapása a New Orleans-i WrestleManiára. Ezt a meccset mindkét birkózó akarja már évek óta. Ez így volt tavaly is, de Vince McMahon az utolsó pillanatban meggondolta magát és úgy döntött, hogy Roman Reignst segíti The Undertaker legyőzésével.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.