Header Ads

Egy díler azt állítja, hogy Roman Reigns tőle szerezte be a kokszot, ami miatt el tilthatja a WWE!

A lehető legrosszabbkor érkeztek kétes hírek Roman Reigns felől az amolyan nyílt titokról.
Bajba kerülhet Reigns - (Fotó: WWE)
A nyílt titok nem más mint a szteroid használat, amely megjelenik a testépítő és a küzdő sportágakban, így a pankrációban is. Ugyan a WWE-nél elvileg tiltott az ilyen szerek használata, azért bőven akad olyan cucc, ami nincs rajta a tiltó listán, így nem is ellenőrzik azokat, továbbá a part-timerekre ez nem is vonatkozik.

Roman Reigns azonban egy full-time birkózó és egy olyan ember állítja róla azt, hogy tőle szerezte be a kokszot, aki igen hitelesnek vélhető. Ez az ember nem más, mint a hírhedt Richard Rodriguez, akit tavaly februárban állítottak elő és olyanokat vádul még szteroid használattal mint Josh Duhamel és Mark Wahlberg. Érdekes, hogy tavaly előtt Roman Reignst felfüggesztette a WWE 30 napra a wellness politika megsértéséért, de akkor az Adderall használata miatt, ami egy drog.

Ha utólag a WWE elmeszelné, természetesen csak akkor ha bizonyítékok is elő kerülnének erről, akkor egy 60 napos eltiltás elébe nézzen, hiszen ennyi idő jár a második bűn elkövetéséért. Ez nem lenne jó a WrestleMania szezonjában főleg, hogy a cég vele kapcsolatban az egyik legnagyobb meccs felé épít, ahhoz a bizonyos Lesnar vs. Reignshez.

A szervezet köztudottan nem lacafacázik ilyenkor legyen szó bárkiről, bármilyen helyzetben, ha az illető megbukott legyen az akár a WWE Bajnok, akkor a szabályzat szerint járnak el és adott esetben el is bocsájtják, hiszen a harmadik bűn elkövetéséért már az jár. 2007-ben volt utoljára egy kisebb szteroid botrány a cégnél, akkor egy bizonyos időre elküldték Booker T-t és Santino Marellát is, míg Randy Orton, Edge és William Regal is felfüggesztésre került.

1 megjegyzés:

  1. Nem fogják elmeszelni, pont őt, a WM előtt, ha mást nem zavartak el (former juice champion), akkor őt sem fogják. :P

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.