Header Ads

Chris Jericho az USA-ban is ringbe léphet az NJPW-nál!

Vajon ha Jericho a WWE birodalmában is birkózna az NJPW színeiben, annak örülne Vince McMahon?
Japan is Jericho? - (Fotó: New Japan Pro Wrestling)
Magyar idő szerint január 4-én csütörtökön nap közben került megrendezésre a New Japan Pro Wrestlingnél a Wrestle Kingdom 12 gála. Az eseményre a Tokyo Domeba összesen 43 ezer rajongó látogatott ki, amelyből 34 995 volt a fizetett néző, a másik nyolc ezer emberről egyelőre nincsenek pontos információk. Ez egyébként az új éra rekordjának is számít, hiszen 2005 óta először volt ilyen magas helyszíni részvételi arány Japánban.


Az NJPW március 25-én fog visszatérni az Egyesült Államokba a Kalifornia állambeli Long Beachbe a Strong Style Evolve elnevezésű shown. A rendezvényt az 5300 férőhelyes Walter Pyramid arénában rendezik, amelyre a jegyeket majd január 29-től lehet vásárolni.

A cég egyelőre nem jelentett be mérkőzéseket erre az eseményre, de esély mutatkozik arra, hogy Chris Jericho is szerepeljen, annak ellenére, hogy február 28. és április 8. között turnézik a Fozzyval. Ugyanis március 17. és 26. között nem lép fel a banda, így Chrisnek lenne lehetősége arra, hogy újra ringbe lépjen az NJPW-nál. Jelenleg úgy tűnik, hogy Jericho következő meccse Tetsuya Naito ellen lesz, míg Kenny Omegának Jay White ellen kell megmérkőznie.

Mint ismert a turné miatt Jerichonak ki kell hagynia a WrestleMania 34-et, kérdés, hogy a WWE örülne-e annak, hogy ha Y2J a konkurenciánál lépne fel amerikai földön. Chrisnek nincsenek kötelezettségei a WWE felé, hiszen nem áll velük szerződésben, továbbá már előre szólt nekik a japán szerepléseiről, amelyek felett szemet hunyt a World Wrestling Entertainment.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.