Header Ads

A Royal Rumble mérkőzés 5 esélyese

Már csak órák kérdése és itt a Royal Rumble gála és még nem beszéltünk a meccs esélyeseiről.
2015-ben The Rock segített majd gratulált unokatestvérének - (Fotó: WWE)
Minden évben nagyjából körvonalazódik az, hogy mit terveznek és kik lehetnek a főbb esélyesek, ez ebben az évben is így van. Már tavaly is két világbajnoka volt a cégnek, így ilyen téren most nem történt változás, ebben az évben is versenyez egymással a SmackDown Live és a Raw. Ha SmackDown szupersztár nyer, az a WWE Bajnokot hívhatja ki a WrestleManián, míg ha Raw birkózó, akkor az Universal Bajnokot, szintén a Legnagyobb Színpadon.

Ebben az évben 5 esélyest tudtunk összeszedni:

5. Daniel Bryan
Még sosem nyert Rumble-t - (Fotó: WWE)
Habár a hírek szerint még mindig nincsenek meg az orvosi engedélyei, mi nem tudhatjuk, hogy mi történik színfalak mögött. Az amerikai fogadóirodákban eléggé megnövelték Bryan nyerési esélyeit, miután kiszivárgott a hír miszerint néhányan a kreatív csapatból az ő győzelméért lobbiznak. Érdekesség, hogy az utolsó Royal Rumble meccse Philadelphiában volt, ott ahol idén is rendezik a gálát.

4. John Cena
Már kétszer összejött neki - (Fotó: WWE)
Vele kapcsolatban korábban emlegették azt, hogy főesélyes, de miután megérkezett a hír, miszerint The Undertaker ellenfele lehet, ezen pletykák elhallgattak. Ha esetleg nyerne Stone Cold után ő érné el másodjára a három Rumble győzelmet.

3. Randy Orton
Duplázhat - (Fotó: WWE)
Cenához hasonlóan ő is a harmadik Royal Rumble győzelmére pályázik ráadásul Hulk Hogan, Shawn Michaels és Steve Austin után ő lehetne a negyedik duplázó egymás követő két Rumble diadallal. Korábban többször is pletykáltak közte és a jelenlegi WWE Bajnok AJ Styles között egy viszályt, így nem szabad erről megfeledkeznünk. Továbbá Orton szívesebben lenne újra heel, amit ebben a feudban megoldhatnának.

2. Shinsuke Nakamura
Még csak a nyáron debütált a főrosteren - (Fotó: WWE)
A legjobban az ő nevéről lehet hallani, ami egyértelmű jele annak, hogy a cég erősen tervbe vette az AJ Styles vs. Nakamura Wrestle Kingdom meccs visszavágóját, amely egy fantasztikus mérkőzés lehetne a WrestleMania 34-en. Ezzel ő lehetne az első ázsiai származású Rumble győztes, ráadásul egy hatalmas elismerés lenne a japán pankráció számára.

1. Roman Reigns
Így is úgyis fő meccsben lesz - (Fotó: WWE)
Mióta nincs a régi Shield azóta minden évben ő az egyik fő esélyese a mérkőzésnek. Mivel tudjuk, hogy mindenféleképpen ő lesz Brock Lesnar ellenfele a WrestleMania 34-en az Universal Bajnoki Címért, nagy az esélye Reigns végső diadalának. Külön érdekesség, hogy az első Rumble győzelmét Philadelphiában érte el, az akkor nem éppen boldog WWE rajongók előtt.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.