Header Ads

Visszatérhet a Global Warning pay-per-view Ausztráliába

A WWE megállíthatatlanul folytatja a globális terjeszkedést.
Örömünnep lehet Ausztráliában - (Fotó: WWE)
Az amerikai földrészek és Európa mellett lassan Ázsiát is teljesen lefedi a szervezet, és egy újabb földrész következik a sorban, még pedig Ausztrália, ahol eddig is rengeteg rajongója volt a cégnek, sőt nem is idegen számukra ez a hely, hiszen rendszerint turnéznak itt és korábban egy hatalmas gálát is rendeztek ott. Igaz a nagy kedvenc Emma távozott, de ha megnézzük a népszerű The 434 elnevezésű oldalt, akkor láthatjuk, hogy ők is ausztrálok.  A WWE-nek már csak Afrikát és az Antarktiszt kellene lefednie, igaz utóbbinál egy lakatlan földrészről beszélünk, ahol csak az országok bázisain található pár ezer ember, szóval az már nem releváns.

A Pro Wrestling Sheet jelentette, hogy a WWE terveiben szerepel a Global Warning gála visszavitele Ausztráliába. A tervek szerint erre 2018. októberében kerülne sor a Melbourne-i Krikett Stadionban, amely 100 ezer fő befogadására alkalmas. A cég legutóbb 2002-ben rendezte meg ezt az eseményt, akkor 55 ezren látogattak ki a stadionba, amely akkoriban az első WWE show volt 1986 óta. Akkor egy hatalmas Triple Threat főmérkőzést rendeztek meg a WWE Bajnoki Címért The Rock, Triple H és Brock Lesnar között.

Az elmúlt időszakban nagy csökkenés volt tapasztalható, mind a RAW, mind pedig a SmackDown Live helyszíni látogatottságában, így egy ilyen eseménnyel növelhetik a bevételeket és az év végi statisztikát. Egyelőre semmi sem hivatalos, de úgy néz ki jó irányba haladnak a dolgok.

1 megjegyzés:

  1. A Colonial stadionban volt 2002-ben, 56500 néző volt összesen. Hát az baszik, hogy a WWE ennél több embert be tudna gyúrni egy helyre. Fölösleges a Cricket stadiont ki kérni, mert olyan lenne, mint egy raw vagy smackdown show. Le lenne takarva a stadion 3/4-de. Angliában nagyobb esély lenne a Wembleyt megtölteni, mert az UK a legforróbb wrestling helyszín az egész világon. Másképp az a 3-as main event nagyon rossz volt....Finisher..kickoutx5

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.