Header Ads

Styles: a videójátékok hozzák el a békét

A WWE regnáló világbajnoka az Orlando Sentinelnek nyilatkozott a debütálásáról, az in-ring mentalitásáról, és arról, hogy miért is ennyivel nagyobb a harmónia a szervezet öltözőjében.


 

AJ Styles vitán felül a ring egyik igazi művésze, ám ebben a telefoninterjúban azt is elárulta, hogy megrögzött gamerként a ringen kívül is előjön belőle a versenyszellem, amiben kollégái kiváló partnerek. AJ ennek tulajdonítja, hogy gyorsan barátokra lelt, amikor két évvel ezelőtt csatlakozott a WWE-hez.

"Imádok ezekkel a fiúkkal és lányokkal dolgozni." - nyilatkozta Styles. - "Megérkezek a munkahelyemre, és már ott van Xavier Woods a videójátékaival. Ez nekem is profilomba vág, így hát többen összeülünk, UFC-vel vagy Maddennel játszunk, és ez jó buli. A tétlenségnek csakis rossz vége lehet."

A birkózók korábbi nemzedékei általában néhány sör (vagy egyebek) társaságában lazítottak a meccseik után, és gyakran bajba is kerültek. Styles szerint ez a magatartás teljesen megváltozott, jórészt a játékkonzoloknak köszönhetően (ahol AJ éppen a Forza Motorsport 7-et és a Call of Duty-t gyűri). 

"Nem akarok tiszteletlen lenni azokkal, akik bárokba jártak, vagy más módon lazítottak." - így Styles. - "De ha mi megérkezünk egy városba, a napunk úgy néz ki, hogy keresünk egy edzőtermet, eszünk valami jót, aztán elmegyünk az arénába, és játszunk, mielőtt fellépnénk. Szerintem ez remek időtöltés."

AJ a 2016-os debütálásáról és a mentalitásáról is ejtett néhány szót.

"A Royal Rumble-höz képest minden eltörpül. Sosem fogom elfelejteni, hogy milyen reakciót kaptam a rajongóktól, holott azt megelőzően évekre kikerültem az amerikai mainstreamből. Komolyan aggódtam amiatt, hogy emlékezni fognak-e rám, de az a reakció igazán különlegessé tette számomra azt a pillanatot."

"Büszke vagyok arra, amit csinálok. Nem számít, hogy kivel lépek ringbe, azt akarom, hogy úgy nézzen ki, ahogy kell. Ugyan sport-szórakoztatásnak hívjuk, de amit előadunk, az egy kontakt sport, ezért arra törekszem, hogy minden kontakt a lehető legvalószerűbb legyen, és a ringen kívül is fenntartsam ezt az illúziót. A művészet az, hogy a rajongók valóban megkérdőjelezzék, hogy ezek az emberek kedvelik, avagy utálják-e egymást. Ennek az előadása a biznisz lényege, mert a nézők mindig a történetekre emlékeznek."
 

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.