Header Ads

Roman Reigns beszélt The Undertaker és John Cena legyőzéséről

2017 igazán sikeres év volt Roman Reigns számára, hiszen két nagy skalpot is begyűjtött, testvérei is visszaálltak mellé, már csak a világbajnoki cím kerülte el.
Történelmi meccs volt - (Fotó: WWE) 
A WWE a múlthéten a Közel-Keleten túrázott, amelynek zárásaként Indiában is felléptek, itt a Times of India kapta el a Big Dogot egy hosszas interjúra. A beszélgetés során közölte véleményét arról, hogy milyen volt számára The Undertaker és John Cena legyőzése.

The Undertaker legyőzése nagyon nehéz volt. Tudod ők tanítanak téged és különböző módon felkészítenek téged. De arra soha sem tanítanak meg hogyan kezeld ezen szituációkat, mint például The Undertaker visszavonultatását. Szóval számomra ez nehéz volt. Minden nagyon simának és jónak tűnt. De amint túl lettünk rajta sokkal érzelmesebb volt, mint amennyire gondoltam lesz. Nagyon büszke vagyok és tiszteletre méltó, hogy részese lehettem a karrierjének. Egy utolsó fejezet a könyvében. Nagyon büszke vagyok. Nagyszerű, hogy vele dolgozhattam együtt, tanultam tőle. Különösképp erre a generációra nézve volt az, hiszen nem vagyunk sokan akik ezen átmehettek. Cena legyőzése sokkal kiadósabb volt, de nyilvánvalóan az sokkal nagyobb pillanat volt a számomra, amikor legyőztem The Undertakert minden idők egyik legnagyobb WrestleManiáján. Az egy olyan pillanat a karrieremben, amely örökké ragyogni fog, függetlenül attól, hogy mi történik vagy ki ellen lépek ringbe. Főmérkőzésen egy ringben lenni The Undertakerrel már önmagáért beszél, de valami sokkal kielégítőbb volt John Cena legyőzésében.

1 megjegyzés:

  1. Szerintem eléggé gáz hogy Roman legyőzhette Undertakert a Wrestlemanian, ez leminősítő a több pankrátor számára is...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.