Header Ads

Mi lesz veled Dolph Ziggler?

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy az eheti SmackDown Liveon a ring közepén hagyta a frissen megszerzett US Bajnoki Címet.
Tanácstalannak tűnik - (Fotó: WWE)
Sokan keresték a választ arra, hogy vajon miért tette ezt? A gesztusaiból azt vehettük le, hogy távozik a cégtől, de meg kell nyugtatnunk minden Ziggler rajongót, hiszen nem ez fog történni. A PWInsider jelentette, hogy Dolph a jövőheti SmackDown Liveon már nem lesz ott és várhatóan az azt követőn sem, de mindez csak a történet része, amit már hetek óta építenek vele kapcsolatban. A Live Eventekre még mindig hirdetik, de talán bölcsebb lenne ott sem szerepeltetni, hogy hihetőbb történet legyen. Mindenesetre a cikk megírásáig még mindig szerepel a neve ezen SmackDown eseményeknél.

A másik pletyka az, amely több kisebb hír portálon is olvasható volt az, miszerint ezzel hozhatják be az új dizájnú United States Bajnoki övet, amelyet lassan egy éve tervezget lecserélni a WWE.
Állítólag, így néz majd ki - (Fotó: Rebrn.com)

1 megjegyzés:

  1. Ami neki a legjobb lenne az egy NJPW futás a Bullet Clubbal, de én ebből a storyból WM main eventet is el tudnék képzelni...őszintén egy meleg pornó jobb lenne wm main eventnek, mint a roman vs brock.....fuck, jó lesz a wm, csak a main event trash lesz

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.