Header Ads

IMPACT! 2017. December 28. Best of 2017 2. rész - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban folytatódik a 2017-es Best of 2017 es különkiadás. A második részben többek között az idei Slammiversary és Bound for Glory PPV legemlékezetesebb pillanatai lesznek láthatók.

Fotó: ImpactWrestling
A múltheti adásban megnézhettük azt, ahogy Alberto El Patron megérkezett az Impact Wrestling-hez, és rögtön az első mérkőzésén le is győzte az aktuális bajnok Bobby Lashley-t. A ma esti epizódban visszatekintést nyerhetünk, ahogy El Patron a felfüggesztéséből visszatérve megjelent a Kanadában megrendezett Bound for Glory PPV-n, és közbeavatkozott a Global Championship címért vívott küzdelembe Eli Drake és Johnny Impact között. Számos más élménnyel is gazdagodhattunk az idei év IMPACT! adásai során, ilyen például mikor a legendás Scott Steiner visszatért a szervezethez, és egy igazán emlékezetes mérkőzést hozott Josh Mathews-al közösen JB és Joseph Park párosa ellen.

Egy kis kedvcsináló az adás előtt

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.