Header Ads

IMPACT! 2017. December 14. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban kiderül, ki lesz az új Knockouts Champion és azt is megtudhatjuk rögtön, hogy ki lesz az első számú kihívója. Folytatódik a családok közti háború az LAX és az o.V.e között, Moose segít James Storm-nak az American Top Team elleni viszályában, valamint láthatunk egy 2-2 és egy 3-3 emberes csapatmérkőzést is.


Sami Callihan és a Christ testvérek mióta a Tag Team divízió élén vannak, kimondottan fölényes helyzetben érzik magukat. Ez már jó ideje nem tetszik Konnan-nek és csapatának. Ennek múlt héten eleget is tettek, mikor az ohiói srácok egy hazai csapatot támadtak meg. Az LAX legfőbb célja, hogy minél előbb visszaszerezze a Tag Team címeket, ugyanis azóta romlik a presztízsük és ezzel együtt a bevételük is. Ma este a két csapat leül egymással, hogy ki találják mi lesz a folytatás a továbbiakban.
Elérkeztünk a Knockouts torna döntőjéhez, ahol Rosemary és Laurel Van Ness küzdenek meg Gail Kim megüresedett bajnoki címéért. A két lány stílusa nagyon különbözik egymástól. Rosemary egy igazi Demon-nak tartja magát, aki újra el akarja hódítani a címet. Laurel pedig még mindig a megtört szerelmet hozza ami viszont nagyon kiszámíthatatlan tud lenni.
Alig hogy megtudjuk ki lesz az új bajnok, máris kiderül az is, hogy ki lesz az első számú kihívója. Ezért a titulusért Sienna, Madison Rayne, KC Spinelli és Allie küzdenek meg. Mind a négy lány már versenyzett a Knockouts Tournament-en, de a döntőbe nem tudtak bekerülni. Most itt a következő lehetőség számukra, hogy egy lépéssel a bajnoki cím közelébe kerüljenek.
Az IMPACT! X-Division részlegénél komoly ellentét alakult ki a bajnok Trevor Lee valamint barátja Caleb Konley és a Pro Wrestling NOAH tehetsége Taiji Ishimori között. A dolog egy hete odáig fajult, hogy Dezmond Xavier-nek kellett közbeavatkoznia, aki nem nézte el, hogy Ishimori-t minden héten megtámadja Lee és Konley. A felek mostani adásban két csapatot alkotva mérkőznek meg egymással.
Bár James Storm és Moose a múlt heti adásban megmérkőzött Bobby Lashley és az American Top Team vezetője Dan Lambert alkotta párossal, látszólag semelyik fél nem volt elégedett az eredménnyel. Lashley nem örült, hogy csapattársa, Lambert konkrétan az egész mérkőzés alatt nem volt a segítségére, mégis ő aratta le a babérokat. A Storm és Moose alkotta páros pedig a vereségük miatt nem lehetett boldog. A felek közti ellentét itt azonban nem ért véget, ugyanis a Cowboy és a korábbi Grand Champion most újra kihívja az American Top Team csapatát, hogy egy kicsit elbeszélgessenek egymással.
Az adás főmérkőzése egy 3-3 emberes csapatmérkőzés lesz. Alberto El Patron mióta visszatért a céghez, egy gondolat élteti, mégpedig, hogy visszaszerezze ami az övé. Ezért áldozatokat kell hozna, és együtt kell működnie egyik legfőbb ellenségével Johnny Impact-el, akivel nem a legjobb a kapcsolata. A hármasukat még a hazai közönség kedvence Petey Williams fogja erősíteni. A másik oldalon ott van a Global Champion Eli Drake, akit Alberto csak papírbajnokként hív. Drake, jobbkezére Chris Adonis-ra mindenben számíthat, a csapat harmadik személyét azonban még homály fedi. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.