Header Ads

Hatalmas WrestleMania mérkőzést terveznek John Cena számára! Nagyobbat egy WWE Címmeccsnél!

Három nap és itt van 2018, innentől kezdve kezdődik csak meg igazán a nagy pletyka gyár a WrestleMania 34-el kapcsolatban.
Összehoznak egy álom meccset?
A Wrestling Observer oldalán szóba került az, hogy AJ Styles ismét megvédi majd a WWE Bajnoki Címet John Cena ellen, de ezúttal a WrestleManián. Azonban ezt a pletykát maga az Observer cáfolta meg ezen írásában és hozzá tették, hogy sokkal nagyobb dolgot terveznek Cena számára a WrestleMania 34-en a WWE Bajnoki Címnél.

Csak kevés név van a pankráció világában, akik nagyobbak egy WWE Bajnoki Címmeccsnél. Olyan nevek jöttek szóba, mint The Undertaker, Batista, Hulk Hogan, Goldberg és The Rock. Dave Meltzer elmondta, hogy Hogan tisztázása igen kérdéses lenne a hát problémái és a kora miatt. Továbbá The Rock nevét is kizárhatjuk, hiszen vele már kétszer megküzdött Cena és nagyon ideje sincs, Batistaval ugyanez a helyzet és ő amúgy is Triple H ellen szeretne búcsúzni. Egy Goldberg vs. Cena meccsben nem tudni mennyi pénz lenne és, kérdés hogy hajlandó lenne-e a Mítosz még egy meccsre visszatérni. Az ő párosításuk sosem jött korábban szóba és még csak nem is pikáns, így kizárásos alapon marad The Undertaker.

2018. január 22-én lesz a RAW 25. Évfordulója, ahová The Undertaker és John Cena is hirdetve vannak és ez egy olyan párosítás lenne, amely önmagában nagyobb mint az elmúlt 5 év WrestleMania gálái. Habár sokan úgy vélik, hogy a Halottember visszavonult, ezt már kizárhatjuk, hiszen karakterben nem fog csak úgy megjelenni a semmiért, továbbá a jövőévi Hall of Fame-et még Goldberg nevével fémjelezik.

Továbbá a WWE kommentátorai arra vannak utasítva, hogy amikor The Undertakerről beszélnek még véletlenül se mondják azt ki, hogy Taker visszavonult vagy azt, hogy az utolsó meccsét birkózta, ha mégis ilyet mondanának, el kell látniuk a mondatot a talán szócskával. A Big Match John vs. The Phenom meccset tervezték az elmúlt két évben is, de végül a cég tisztviselői más irányokba mentek el. Annyit tudunk, hogy a meccset mindketten szeretnék és szinte kizárt, hogy engedjék Stinget birkózni, mint ahogyan azt is, hogy újra Kane-nel csapjon össze a Deadman.

2 megjegyzés:

  1. OMG.....készüljön fel mindenki, mert #parttimermania34 érkezik. Takernek meg volt a visszavonulása...életében először még a karakterét is megtörte, mikor a feleségét lesmacizta. Másképpen hogyan reklámoznák ezt a meccset: a két looser, akik kikaptak Romantől.....A WWE folyton sztrájkol azért, hogy régi neveket kell küldeni a WM-re, mert az új embereknek nincsen névértéke, de ha nem szerepelteted a legnagyobb gálán az új embereket, akkor soha a kurva életben nem lesznek nagy nevek....sarokba bookolás level 99....

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.