Header Ads

Chris Jericho ajánlotta be Don Callis-t az Impact Wrestling ügyvezető alelnöki pozíciójára

A közelmúltban megjelent Chris Jericho podcast-jéből kiderült, hogy ő javasolta az Impact Wrestling vezetőségének, hogy Don Callis legyen a cég új ügyvezető alelnöke.


Mint arról már korábban beszámoltunk, az Impact Wrestling a korábbi WWE és ECW alkalmazott, és jelenleg NJPW kommentátor Don Callis-t nevezte ki a cég új ügyvezető alelnökének Scott D'Amore mellé. Callis nem most jár először az Impact Zone-ban, 2004-ben egyszer már dolgozott a cégnél. Jericho legfrissebb podcast-jében elárulta, hogy annak, hogy Callis az Impact Wrestling-hez szerződött, abban ő is közrejátszott. Y2J azt állította, hogy az Impact vezetőivel folytatott beszélgetése során személyesen kérte, hogy Callis-t nevezzék ki a cég új ügyvezető alelnökévé,  mivel Jericho úgy gondolta, hogy a cégnek új vezetőségre van szüksége, hogy újra egyenesbe jöjjenek. Mind Callis, mind a D'Amore azon dolgozik, hogy megváltoztassák a Impact Wrestling jelenlegi helyzetét, és javítsák az aktuális terméket. A két új vezetőnek meg van a tapasztalata ahhoz, hogy pozitív irányba fordítsák a vállalatot.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.