Header Ads

Bret Hart perel egy elhibázott műtét miatt

A Calgary Sun információi szerint a korábbi WWE Bajnok Bret "The Hitman" Hart pert indított és 1 millió dolláros kártérítést követel.
Kijárna már a jóból is - (Fotó: WWE)
Hartnak két évvel ezelőtt volt egy csukló műtéte, egy olyan sérülést követően, amely évekig zavarta őt. A per kimondja, hogy Dr. Justin Yeung azt tanácsolta Hartnak, hogy a műtétet meglehet csinálni a csuklóban elhelyezkedő csontok részleges összeolvasztásával. A beavatkozásra Vancouverben került sor.

Hat héttel a műtét után három tűt távolítottak el a csuklójából és dagadásra valamint fájdalomra panaszkodott. Hogy még rosszabb legyen a hír, Bret ekkor a hüvelyk és a mutató ujját sem tudta mozgatni. Az orvos Yeung ekkor azt mondta várjanak még, hogy meglássák felépül-e. A perben megfogalmazták, hogy az orvos gondtalanságot követett el Mr. Hartal és elmulasztotta kötelességeit. Az orvos túl sokáig szorította el Hart jobb kezét, továbbá megsértette az idegeket, amely kihatással volt Hart ujjainak mozgására. Ennek eredményeként Hart nem tudott közösségi megjelenéseket tenni és felkellet hagynia kedvenc hobbijával a rajzolással. A perben azt is megfogalmazzák, hogy a legenda felöltözni sem tudott egyedül.

Bretnek mostanában kijárt a rosszból, hiszen két éve prosztatarákkal diagnosztizálták, de Hál'Istennek abból is felépült.

1 megjegyzés:

  1. Nem tud egyedül felöltözni, mert 2 ujja nem úgy mozog, ahogy kellene? Na ne vicceljünk már. Fél kézzel is fel lehet öltözni.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.