Header Ads

A WWE pankrátorainak fizetése 2017-ben

A Forbes minden évben elhozza nekünk a WWE legmagasabb fizetéseit.
Roman Reigns keres a legtöbbet a Full-Timerek közül - (Fotó: WWE)
A listán minden évben kerülnek fel újak, illetve van, aki lekerül. Az éves fizetési listán természetesen sokan kiakadnak majd, hiszen rengeteg rajta a part-timer, de nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy ők hozzák a legtöbb pénzt a szervezetnek. 

Íme a Forbes listája:
  1. Brock Lesnar– $12 millió
  2. John Cena– $10 millió
  3. Triple H– $3.8 millió
  4. Roman Reigns– $3.5 millió
  5. Dean Ambrose– $2.7 millió
  6. AJ Styles– $2.4 millió
  7. Shane McMahon– $2.2 millió
  8. The Undertaker– $2 millió
  9. Seth Rollins– $2 millió
  10. Randy Orton– $1.9 millió
Lesnar lehet a legboldogabb - (Fotó: WWE)
Az első helyen rögtön az a Brock Lesnar szerepel, akinek idén mindössze 13 mérkőzést kellett birkózni, ráadásul Universal Bajnok volt, idén már egyeduralkodó a listán. Felmerül a kérdés, hogy ez reális összeg-e? Nehéz meg ítélni mindenesetre jelenleg világbajnok és rengeteg pénzt és nézettséget generál.

John Cena leszorult az első helyről és ez annak köszönhető, hogy idén váltott szerepet, így mára part-timer lett, de továbbra is megkeresi az álomfizetést, amely ha az elmúlt 12 évet nézzük reális, továbbá az egész évet összevetve az ő termékeit vették legtöbben, illetve hozza a nézettséget is. Ennek ellenére elég sokat birkózott.

Triple H-ről tudni kell, hogy idén több Live Eventen is szerepelt a WrestleMania és a Survivor Series mellett, illetve ő rengeteg más pozíciót is betölt a WWE-nél vezetői szerepkörben, ennek következtében minden heti adáson és gálán ott, évek óta nem változott a fizetése, szóval reális.

Roman Reignsnél inkább az a meglepő, hogy nem keres még 5 millió körül, ő a cég új vezető arca továbbá a full-time szupersztárok közül az ő termékeit keresték legtöbben őszig. Mára sokakat mozgat meg a világ minden pontján, annak ellenére, hogy sokan nem kedvelik.

A korábbi világbajnok Dean Ambrose nagy népszerűségnek örvend a Shield miatt is, öt éve itt van tehát nem meglepő, hogy ennyit keres.

AJ Styles csak tavaly érkezett, de rögtön befutott a cégnél és Roman Reigns mellett ő a szervezet másik új arca, a termékeit veszik mint a cukrot, talán már ő is kereshetne többet.

Shane McMahon alkalmanként birkózik illetve a SmackDown Live General Managere, a visszatérésekor is ennyit keresett.

The Undertaker hatalmas legenda, valójában nincs szerződése a céggel, de ha egyszer is ringbe lép az évben már megkapja a garantált 2 millióját.

Seth Rollins neve sem meglepő a listán, hiszen az elmúlt évek egyik legismertebb és legmeghatározóbb alakja, kicsit lemaradt a többi Shieldes mögött, de ebben benne van, hogy korábban nyolc hónapig sérült volt.

Randy Orton full-timeban birkózik, 15 éve itt van, inkább az a meglepő, hogy ennyire le van maradva Cenahoz képest.

Érdekesség, hogy ezek szerint Goldberg nem kaszált olyan sokat a visszatérésével, illetve Kurt Angle sem milliós fizetésért van itt, kicsit furcsállhatjuk, hogy The Miz sem fért fel a tízes listára.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.