Header Ads

6 rekorddöntés 2017-ből

Az idei évben több rekordot is megdöntöttek a WWE-ben.
Akár azt is mondhatnánk, hogy a pankráció történelmének legnagyobb visszatérője - (Fotó: WWE)
Összességében hat szupersztár volt képes arra, hogy valamilyen új csúcsot állítson fel, legyen szó épp pozitívról vagy negatívról.

6. Goldberg

Sokkoló visszatérése 2016-ban még szürreálisabbá vált az idei év elején, amikor legyőzte Kevin Owenst az Universal Bajnoki Címért a Fastlane gálán. Ez azt jelentette, hogy a 2003-as címvesztése után 14 év múlva lehetett ismételten világbajnok, amely idő 4831 napnak felel meg. Ez a leghosszabb időszak két regnálás között a WWE-ben, Bill ezzel Fabulous Moolah rekordját múlta felül, aki 4469 napig nem volt bajnok.

5. Asuka

Az év későbbi szakaszában Goldberg leghíresebb rekordját döntötte meg. Az NXT TakeOver: Chicagon Asuka legyőzte Nikki Crosst és Ruby Riot-ot, amellyel már 174 meccs óta veretlen maradt 2015-ös WWE-s debütálása óta. Goldberg rekordja 173 veretlen mérkőzés volt a WCW-ban. Bill természetesen gratulált a japán lánynak.

4. Natalya

Az idei Hell in a Cell gálán Natalya már a 44. pay-per-view mérkőzését vívta meg, amellyel rekordot a női divízióban. A kanadai a 2008-as Backlashen debütálhatott WWE pay-per-viewn és Trish Stratus rekordját múlta felül.

3. Charlotte

Az idei évben az egyetlen olyan női szupersztárrá vált, aki birtokolhatta az NXT, a RAW és a SmackDown női övét. Ráadásul mindössze 14 hónap alatt ért fel hétszer a csúcsra.

2. Chris Jericho

Jericho 1 óra 13 másodpercet töltött az idei Royal Rumbleben, amellyel rekordot állított fel az összes Royal Rumble meccset egybevéve, hiszen pályafutása során összesen 4 óra 56 percet töltött ebben a meccstípusban. Ez pont 56 perccel több a második helyezett Triple H-nél.

1. Triple H

A lista többi tagjával ellentétben ő egy negatív rekordot állított fel. Ez tipikusan az csúcs, amit senki sem akar magáénak tudni. Azzal hogy a WrestleMani 33-on vereséget szenvedett el Seth Rollinstól, összesen a 12. vereségét szenvedte el a WrestleManián, amely következtében vezeti ezen listát.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.