Header Ads

5 dolog amit a WWE-nek meg kellene csinálni a RAW 25. Évfordulóján

Pontosan egy hónap múlva itt van a várva várt RAW Évforduló.

2018. január 22-én a WWE két rosterrel és két arénából jelentkezik majd, hogy kellőképpen megünnepeljék az elmúlt 25 esztendőt. Sok legenda és jelenlegi sztár ott lesz az adáson, de vajon milyen lehetőségeket tartogathat számunkra még a műsor?

Ezt az dolgot szívesen látnánk:

5. Vince McMahon bejelenti 2018 első Hall of Famerét
Hasonlóképpen az ezredik RAW epizódhoz, ami még 2012-ben volt igazán nagyszerű lenne látni, hogy Vince McMahon jelentse be az év első Hall of Fame beavatottját.

4. Legenda panel
A RAW 25. Évfordulója egyben az utolsó vörös adás lesz az évi Royal Rumble előtt. 2015-ben három legenda ült egy panelnél a ringben és a Royal Rumble esélyeket latolgatták. Akkor Hulk Hogan, Shawn Michaels és Ric Flair tették ezt.

3. The Undertaker és Roman Reigns szemtől szemben
Legutoljára akkor láthattuk The Undertakert amikor vereséget szenvedett el Roman Reignstől. Meglenne a hangulata ha csak egy pillanatra is újra szembe állnának egymással, mert lehet a vereség végett vetett Undertaker karrierjének.

2. Battle Royal korábbi szupersztárokkal
Korábban már többször eljátszották, hogy valamilyen évfordulón veteránok és legendák szerepeltek egy Battle Royalban. Ilyen volt például a RAW 15. Évfordulóján is.

1. Hulk Hogan visszatérése
A pankráció ma nem lenne olyan, amilyen Hulk Hogan nélkül. Az idő vasfoga már elfeledte a múltban történt negatív dolgokat, így itt az ideje Hogan legendáját méltóan rehabilitálni.

2 megjegyzés:

  1. Egy Hogan return nagyon jó lenne, akárhogy is volt, ő az egyik legnagyobb húzóneve a pankrációnak..

    VálaszTörlés
  2. Ha a kreatívok elég kreatívok lennének egy Hollywood Hogan-t kéne visszahozni ha a ringben nem is de valahogy felkavarni az álló vizet.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.