Header Ads

5 dolog ami várhatóan megtörténik a WWE-ben 2018 januárjában

Ahogy közeledik az új év, a rajongók egyre izgatottabbak lesznek.
Soha ne mond, hogy soha - (Fotó: WWE)
Pláne, hogy a WWE-nél az új év egyben a "Road To WrestleMania" kezdetét is jelenti, számos hírek látnak nap világot a lehetséges visszatérőkről vagy debütálókról, lássunk most 5 olyan dolgot, amelyek várhatóan megtörténnek jövő januárban.

5. The Undertaker ringbeli státuszának bejelentése
Ezen az adáson sok minden eldől majd - (Fotó: WWE)
Idén a WrestleMania 33 főmérkőzésében The Undertaker elszenvedte karrierje második vereségét a "Világ Legnagyobb Színpadán" Roman Reigns ellen. A meccs után a legenda ringben a hagyta felszerelését, amelyet sokan úgy értelmeznek, hogy a Deadman ringbeli pályafutásának a végét jelentette. Azt tudni kell, hogy a WWE sosem erősítette meg The Undertaker visszavonulását, mi több a visszatérését hirdetik 2018. január 22-re, a RAW 25. Évfordulójára. Azon az estén eldől majd, hogy lesz-e folytatás vagy esetleg egy Hall of Fame beavatásra tér vissza.

4. Egy újabb sikeres címvédés Brock Lesnar részéről
Kereken egy évig uralkodhat - (Fotó: WWE)
A "Megtestesült Fenevad" Brock Lesnar legközelebb a Royal Rumble gálán fogja megvédeni az Univerzális Bajnoki Címet egy Triple Threat mérkőzésen Kane és Braun Strowman ellen. Jelenállás szerint Lesnar megnyeri majd a mérkőzést, ezzel megvédi a címet. A terv továbbra is az, hogy Roman Reigns győzze őt le a WrestleMania 34-en.

3. Ronda Rousey debütálása a WWE-ben
A WrestleMania 31-en már láthattuk - (Fotó: WWE)
A történelem első női Royal Rumble mérkőzésének bejelentésével felerősödtek a pletykák Ronda Rousey esetleges WWE debütálásáról. Egybehangzó értesülések szerint a korábbi UFC ketrecharcos meglepetés szereplőként fog megérkezni a Royal Rumble meccsben. Egy kiszivárgott plakát fotón Ronda is szerepel, így nagyon nagy a lehetősége ennek.

2. Trish Stratus visszatér
Képes még rá? - (Fotó: WWE)
Néhány legenda és korábbi díva is visszatérhet a női Royal Rumble alkalmával. Most maga Trish Stratus hintette el az esetleges visszatérést a Twitteren.

Nincs olyan, amit a WWE női ne tudnának megcsinálni. Már régóta vártam rá, alig várom a történelem első női Royal Rumble-ét. Most...hol vannak a csizmáim?
1. Goldberg visszatér
Bajnok már biztosan nem lesz - (Fotó: WWE)
A WCW és a WWE korábbi legendája és világbajnoka Bill Goldberg várhatóan visszatér a RAW 25. Évfordulóján január 22-én. A WWE tisztviselői egy emlékezetes évfordulós adást szeretnének letenni az asztalra, ezért számos legendával felvették a kapcsolatot egy esetleges szereplés kapcsán. Jelenállás szerint Goldberget beavatják majd a Hall of Famebe és ő lesz a headlinere a gálának. Utoljára a WrestleMania 33-at követő Rawn láthattuk a szervezet ringjében.

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.